Kreatin alınmalı mı?

653139

Decapat
Arkadaşlar 2 aydır spor yapıyorum ve artık 2. ayın sonuna geldim kilo almak istiyorum kreatinin kilo aldırdığını biliyorum fakat zararları ve yan etkilerini bilmiyorum ve yani bilinçsiz alıp 1-2 hafta sonra kaşına kaşına kendimi bitirmek istemiyorum sizce alınır mı? Veya almamalı mıyım 70 kiloyum.

Boy kaç? Alınabilir. Fazla olumsuz bir yan etkisi yok. Yaşına göre takviye olarak kullanılabilir.

Kreatin kilo aldırır evet ama bence sırf kilo almak için alınması mantıklı değil. Eğer yaktığından fazla yiyorsan zaten kilo alacaksın. Çok istiyorsan Gainer kullanabilirsin.

Kreatini kilo almak için kullanma su olarak alır kiloyu. Kilo almak istiyorsan karbonhidrat/protein tozu alman lazım

Kreatin kas tutuma yapar. Şiddetli antrenman yapmanıza yardımcı olur. Eğer alırsan girdiğin kilolar artacaktır.

Kilo almak istiyorsan Gainer kullanman daha verimli olur. Kreatin de kullanabilirsin bir zararı yok sonuçta.

Sence alınır mı? Bir sakıncası olur mu?

Yeterli su ve yeşillik tüketirsen herhangi bir zararı olmaz belirli aralıklarla detoks yapman da lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…