Kreatin alınmalı mı?

Yeterli su ve yeşillik tüketirsen herhangi bir zararı olmaz belirli aralıklarla detoks yapman da lazım.

Su tüketimi sorun değil günlük 3-4 litre su içiyorum Detoks'u ise araştırıp öyle creatin kullanmaya başlayacağım teşekkür ederim güzel destekleriniz için.

Su tüketimi sorun değil günlük 3-4 litre su içiyorum Detoks'u ise araştırıp öyle creatin kullanmaya başlayacağım teşekkür ederim güzel destekleriniz için.
Rica ederim ben ve arkadaşlar adına iyi forumlar.

Brom son bir sorum olacak kreatin böbrek rahatsızlığı veya bir rahatsızlık oluşturur mu?

Bro dediğim gibi yeterli su ve yeşillik tüketmezsen böbreklerini yorarsın ve iflas etmeye kadar götürebilirsin. Kreatin zaten üzerine en çok araştırma yapılan takviyedir. Gerekli makalelere göz atarak fikir sahibi olabilirsin.

Anladım dostum yeşillik dediğin iyi oldu onu bilmiyordum, umarım bir sorun çıkmaz

Brom biraz yordum kusura bakma bu gerçekten son sorum kreatin ilk hafta depolama haftası diye biliyorum günlük ne kadar almalıyım.

Son düzenleme:
Anladım dostum yeşillik dediğin iyi oldu onu bilmiyordum, umarım bir sorun çıkmaz

Brom biraz yordum kusura bakma bu gerçekten son sorum kreatin ilk hafta depolama haftası diye biliyorum günlük ne kadar almalıyım.

Günlük 5 gr al 3 hafta kullan 1 hafta ara ver düzenli şekilde. İstediğiniz kadar sorabilirsiniz hocam estağfurullah problem değil Technopat bunun için var sonuçta.

Günlük 5 gr al 3 hafta kullan 1 hafta ara ver düzenli şekilde. İstediğiniz kadar sorabilirsiniz hocam estağfurullah problem değil Technopat bunun için var sonuçta.

3 gündür kullanıyorum bugün yan etkisi oldu baş ağrısı halsizlik gibi sence başlamadan bırakmalı mıyım?

3 gündür kullanıyorum bugün yan etkisi oldu baş ağrısı halsizlik gibi sence başlamadan bırakmalı mıyım?
Yeterince su içmedin mi? Eğer herhangi bir yan etkisini görüyorsan kullanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…