Kreatin gerekli mi?

theorder21

Hectopat
Yaklasik 6 aydir duzenli spora gidiyorum. Bilmiyorum iyi mi ama su an icin Bench'te 100kg Pr'im var ve 80-85kg ile de normal 6-8 tekrar atiyorum. Kreatine baslamak istiyorum sizce gerekli mi, baslarsam ne kadar sürede ne kadar agirliklarim artar acaba?

Boy: 185cm.
Kilo: 82.5kg

Yaklaşık 3-4 ay kullandım, bende 20 gün içinde ufak bir artış olmuştu fakat çokta düşündüğüm performansı alamadım ve çevreme de biraz sorunca onlar da aynı şeyi yaşamış. Bence biraz overrated bir supplement. Kullanmayı bırakınca da kullandığım ağırlıklarda veya gücümde herhangi bir eksilme yaşamadım. Kullanılmasa da olur bence.

Yukleme zorunlu mu hocam, bir sorun olmaz degil mi? Yani direkt gunluk 5gr'dan baslasak performans artisi daha uzun mu surer?
Yüklemeden kasıt vücutta birikme aşaması aşağı yukarı bu süreci kapsıyor. Zaten 5gr önerilir. Hemen etkisini göremezsiniz. Dediğim gibi, zamanla etkisini gösterecek.

Yaklaşık 3-4 ay kullandım, bende 20 gün içinde ufak bir artış olmuştu fakat çokta düşündüğüm performansı alamadım ve çevreme de biraz sorunca onlar da aynı şeyi yaşamış. Bence biraz overrated bir supplement. Kullanmayı bırakınca da kullandığım ağırlıklarda veya gücümde herhangi bir eksilme yaşamadım. Kullanılmasa da olur bence.
Kilo ile de alakali olabilir, bulk doneminde daha cok faydasini gordugunu soyluyor insanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı