Antrenmanda ki performansını arttırır sadece kilo alımına etkisi yok. Kilo alımı için gainer var. Gainer'ın etkisini göstermesi için de iyi beslenmen lazım yoksa bir işe yaramaz.
Hayır yağ yakımına bir olumsuz katkısı yok sadece kasların altında su depolanır ve kreatin takviyesi alınca bu su seviyesi artar yani kaslarında su artmış olur yag oranı ile bir ilişkisi yok.
Kasların su tutacağı için kilo alırsın 1 1.5 kilo, ayrıca yağ yakımına olumsuz etki etmez. Ayrıca yağ yakımını kolaylaştırmak için de l karnatin alabilirsin, fakat karbonhiratı düşük tutman gerek ki işe yarasınAntrenmanlarda daha iyi bir performans için kreatin almayı düşünüyorum ama kreatin vücutta su tuttuğu için kilo aldırabiliyormuş. Yağ yakımına olumsuz etkisi olur mu?
Kreatinin aromalı ve aromasız olması fark eder mi? Aromalı 300G olan indirim koduyla 269 aromasız 120G olan 215TL'ye kadar düşüyor sizce hangisini almalıyım?
Bu benim fiyatımı aşıyor. Linkte attığım aromasız olanı tavsiye eder misin?Mümkünse aromasız al çünkü 3 gram olan creatin aromalıda 2.6 grama kadar düşüyor benim tavsiyem.
![]()
Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat
%100 mikronize kreatinli, 200 servisli, B6 vitamin takviyeli, F/P ürünü avantajlı boyda! İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Genetik olarak saç dökülmem var azda olsa saçlarımı dökmeye etki etmez mi?Su seviyesi artmaz. Kaslarda sanıldığı gibi su tutmaz. Kilo aldırmaz. Böbreklere zarar vermez. Beyin fonksiyonlara iyi gelir ki spor yapmayan bireyler için de günlük 5 gram alınmalıdır. Saç dökmez. Kana karışması için karbonhidratla alınmalı diye bir şey yok. Aç karna da içilir.
Bu benim fiyatımı aşıyor. Linkte attığım aromasız olanı tavsiye eder misin?
Genetik olarak saç dökülmem var az da olsa saçlarımı dökmeye etki etmez mi?
https://proteinocean.com/creatine?Aroma=Aromasız&Boyut=120gEtkisi doğrudan değil dolaylı olarak olur. Yani kreatin zaten vücutta üretilen bir bileşen. Bunun ekstra alımıyla kreatin fosfat olayları hızlanacağından ötürü genetiğinizde saç dökülme varsa saç dökülmeniz 50 yaşında başlayacağına veya 50 yaşında bütün saçlarınız dökülmüş olacağına nazaran bu 45 yaşında saç dökülmen başlar veya 45 yaşında bütün saçların dökülür. Yani bu süreci hızlandırır. Doğrudan döker diyemeyiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.