Kreatin kullanmaya gerek var mı?

Olabildiğince tavuk ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ancak 2 hafta aralıksız yesem 1 hafta maliyetten dolayı hamur işine dönüyor, yani oturmuş beslenme planım yok. Evde spor yapıyorum. Kol, karın, sırt çalışıyorum. Yazın ise calisthenics parkında dips ve barfiks çalışacağım. Kreatin alınır mı? Yani vücudu daha oturaklı gösteriyor zaman geçtikçe. Ayrıca neredeyse 3 yıldır aralıksız spor yapıyordum. Yani altyapı olarak fiziğim var. Sizce alınmalı mı?

Ve before after görebileceğim bir video falan var mıdır? Yani gerçekten söylendiği kadar var mı diye merak ediyorum.
Kafana göre. Hayatım boyunca sadece 1 takviye alma hakkım olsaydı kreatin olurdu. Gerek kas geliştirme alanındaki faydaları gerek beyin fonksiyonlarına olan faydaları v.s.

Olabildiğince tavuk ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ancak 2 hafta aralıksız yesem 1 hafta maliyetten dolayı hamur işine dönüyor, yani oturmuş beslenme planım yok. Evde spor yapıyorum. Kol, karın, sırt çalışıyorum. Yazın ise calisthenics parkında dips ve barfiks çalışacağım. Kreatin alınır mı? Yani vücudu daha oturaklı gösteriyor zaman geçtikçe. Ayrıca neredeyse 3 yıldır aralıksız spor yapıyordum. Yani altyapı olarak fiziğim var. Sizce alınmalı mı?

Ve before after görebileceğim bir video falan var mıdır? Yani gerçekten söylendiği kadar var mı diye merak ediyorum.

Eğer ki beslenmenizi karşılayabilecek kadar bütçeniz olsaydı ve supplement almak için de paranız olsaydı önerirdim. Ancak normal beslenmenizi bile doğru düzgün karşılayamıyorken supplement almanız saçma. Ayrıca kreatin öyle süper etki eden bir şey değil. Hareketlerde 2-3 tekrar falan artış sağlıyor, görüntüye de çok hafiften etki ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı