Kreatin nasıl kullanılır?

Daha fazla  
17 yaşındayım, 60 kilo ve 1.80 boyum var. Evde spor yapıyorum ve kayda değer bir vücudum var, daha da iyi olmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. İnternette bir göz gezdirdim, kreatinin çok faydalı olduğunu diyorlar. Rutin işlerimden dolayı spor salonuna gitme imkanım yok, akşamları evde çalışabiliyorum. Genel olarak kilo almak ve kas kütlesi eklemek istiyorum. Kreatin kullanırsam nasıl kullanmalıyım? Egzersizden önce mi sonra mı, ne kadar suyla vb.? Veya kreatin yerine kullanabileceğim alternatifler var mı? İnternette saç dökdüğü de yazıyor, bu durum nasıl işliyor?

17 yaşındayım, 60 kilo ve 1.80 boyum var. Evde spor yapıyorum ve kayda değer bir vücudum var, daha da iyi olmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. İnternette bir göz gezdirdim, kreatinin çok faydalı olduğunu diyorlar. Rutin işlerimden dolayı spor salonuna gitme imkanım yok, akşamları evde çalışabiliyorum. Genel olarak kilo almak ve kas kütlesi eklemek istiyorum. Kreatin kullanırsam nasıl kullanmalıyım? Egzersizden önce mi sonra mı, ne kadar suyla vb? Veya kreatin yerine kullanabileceğim alternatifler var mı? İnternette saç dökdüğü de yazıyor, bu durum nasıl işliyor?

Aşırı şekilde kullanmadığınız sürece saçınızı çok etkilemez. Ayrıca saç dökülmesinin %90'ı genetik. Ayrıca bu videoda gerekli bilgiler mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşırı şekilde kullanmadığınız sürece saçınızı çok etkilemez. Ayrıca saç dökülmesinin %90'ı genetik. Ayrıca bu videoda gerekli bilgiler mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşırıdan kastınız ne hocam? Yeni başladığımı söyledim günlük kaç gram kullanmalıyım? Spordan önce mi sonra mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
17 yaşındayım, 60 kilo ve 1.80 boyum var. Evde spor yapıyorum ve kayda değer bir vücudum var, daha da iyi olmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. İnternette bir göz gezdirdim, kreatinin çok faydalı olduğunu diyorlar. Rutin işlerimden dolayı spor salonuna gitme imkanım yok, akşamları evde çalışabiliyorum. Genel olarak kilo almak ve kas kütlesi eklemek istiyorum. Kreatin kullanırsam nasıl kullanmalıyım? Egzersizden önce mi sonra mı, ne kadar suyla vb? Veya kreatin yerine kullanabileceğim alternatifler var mı? İnternette saç dökdüğü de yazıyor, bu durum nasıl işliyor?

Kreatini tükettiğin vakit en önemsiz konu olabilir. Kreatin protein tozu değildir. Günün her vaktinde vücudun alabilir. Sadece tükektikten sonra su içmen önemli. Kreatin kullanmaya başladıktan sonrs su tüketimini arttırmalısın. Kreatin kalori değildir, bu yüzden kilo aldırmaz kasların su tutumunu arttırdığı ıçin spor performansı ve spor spor toparlanma hızlanır. Saç dökülmesi ise tamamen genetiktir.

Devamlı ve uzun süredir kullanan birisi olarak söylüyorum. 60 kilo isen her gün 3 litre su içmek zorundasın yoksa böbreklerin iflas eder. Bahsettiğim şey sehir efsanesi değil gerçek. Eğer aromasız kullanıyorsan genelde 5gram (kutu arkasında bilgilendirme yazar) azına direkt tozu dök ve suyla yut. Saç dökme olayı tamamen yalan dolan saçının döküleceği varsa dökülür yoksa kreatinle alakalı bir durum yok. Egzersiz öncesi sonrası fark etmez yatmadan önce bile içebilirsin. Kilo almak için mantıklı seçim olmuş, eğer bütçe varsa mass gainerde kullanman iyi olacaktır. Bu arada sunu da söyleyeyim kalori takibi yapmadan kilo alamazsın

Kreatini tükettiğin vakit en önemsiz konu olabilir. Kreatin protein tozu değildir. Günün her vaktinde vücudun alabilir. Sadece tükektikten sonra su içmen önemli. Kreatin kullanmaya başladıktan sonrs su tüketimini arttırmalısın. Kreatin kalori değildir, bu yüzden kilo aldırmaz kasların su tutumunu arttırdığı ıçin spor performansı ve spor spor toparlanma hızlanır. Saç dökülmesi ise tamamen genetiktir.
Peki hocam kilo almak için ne öneriyorsunuz yediğimde bir sorun yok çok ye gibi şeyler önermeyin lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı