Adama kaç kg bastığını sormadan ne tür spor yaptığını ve hedefinin ne olduğunu sormadan bu yorumu yapmak ağır cehalettir. Delik deşik olmuş spor salonu hocasını dinleyen ergen olmayın.Yükleme yapmana gerek yok antrenmandan sonra 5 gram alabilirsin. Su tüketimini arttır ve 1 ay kullanıp 1-2 hafta ara ver.
Parçalanmış mı? Kreatin su tutmayı artırıyor, bu sebeple definasyon zamanı kullanılmamalı.Kaç aydır spor yapıyorsun kas kütlen iyi seviyede mi? 6 aydan sonra parçalanma olduktan sonra kullanmalısın yoksa hiçbir halta yaramaz işersin gider.
Genellikle satıcılar ve göbekli salon hocaları 5 gram yani bir ölçek öneriyor, arkadaşın yorumu yanlış değil, duyduğunu söylemiş.Adama kaç kg bastığını sormadan ne tür spor yaptığını ve hedefinin ne olduğunu sormadan bu yorumu yapmak ağır cehalettir. Delik deşik olmuş spor salonu hocasını dinleyen ergen olmayın.
6ay olmusturKaç aydır spor yapıyorsun kas kütlen iyi seviyede mi? 6 aydan sonra parçalanma olduktan sonra kullanmalısın yoksa hiçbir halta yaramaz işersin gider.
Ne alaka kardeşAdama kaç kg bastığını sormadan ne tür spor yaptığını ve hedefinin ne olduğunu sormadan bu yorumu yapmak ağır cehalettir. Delik deşik olmuş spor salonu hocasını dinleyen ergen olmayın.
Duyduğum değil gerçek olan bu zaten. Kreatin glikojen depolarını dolduruyor ve 3-5 gram bunun için yeterli deniliyor benim uydurduğum bir şey değil.Parçalanmış mı? Kreatin su tutmayı artırıyor, bu sebeple definasyon zamanı kullanılmamalı.
Ayrıca kreatinden önce düzenli aa profili uygun bir beslenme düzeni oturtulmalı ardından kreatin ile desteklenmeli.
Genellikle satıcılar ve göbekli salon hocaları 5 gram yani bir ölçek öneriyor, arkadaşın yorumu yanlış değil, duyduğunu söylemiş.
Beğenmişsin işte. Böyle saçma bir yorumu.Ben ne dedim la şimdibana niye salladın sen onu anlamadım adamın yazdığı yoruma emoji atmışım sadece.
![]()
![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.