Kreatin nasıl kullanılmalı?

Yükleme yapmana gerek yok antrenmandan sonra 5 gram alabilirsin. Su tüketimini arttır ve 1 ay kullanıp 1-2 hafta ara ver.
Adama kaç kg bastığını sormadan ne tür spor yaptığını ve hedefinin ne olduğunu sormadan bu yorumu yapmak ağır cehalettir. Delik deşik olmuş spor salonu hocasını dinleyen ergen olmayın.

Kaç aydır spor yapıyorsun kas kütlen iyi seviyede mi? 6 aydan sonra parçalanma olduktan sonra kullanmalısın yoksa hiçbir halta yaramaz işersin gider.
Parçalanmış mı? Kreatin su tutmayı artırıyor, bu sebeple definasyon zamanı kullanılmamalı.
Ayrıca kreatinden önce düzenli aa profili uygun bir beslenme düzeni oturtulmalı ardından kreatin ile desteklenmeli.

Adama kaç kg bastığını sormadan ne tür spor yaptığını ve hedefinin ne olduğunu sormadan bu yorumu yapmak ağır cehalettir. Delik deşik olmuş spor salonu hocasını dinleyen ergen olmayın.
Genellikle satıcılar ve göbekli salon hocaları 5 gram yani bir ölçek öneriyor, arkadaşın yorumu yanlış değil, duyduğunu söylemiş.

Ne alaka kardeş :D ? Kaç kg bastığının bir önemi mi var? Konu sahibi kreatini almış nasıl kullanacağını soruyor ben de cevabını verdim. Kullanması gerekip gerektiğine ben nasıl karar verebilirim? Hem 6 aydır yapıyormuş yeni başlayan biri de sayılmaz. Sanki kür planı verdim. Fitness influncerlarının altına gidip iğne emojisi atanlardan birisindir sen. Kreatin kullanımı genel olarak böyledir ben de olanı söyledim zaten konu sahibinin cevabına ithafen. Nasıl bir cevap vermemi bekliyordun?
@Mitoloji Mafyası senin de pek bir farkın yok bu heriften :D.

Parçalanmış mı? Kreatin su tutmayı artırıyor, bu sebeple definasyon zamanı kullanılmamalı.
Ayrıca kreatinden önce düzenli aa profili uygun bir beslenme düzeni oturtulmalı ardından kreatin ile desteklenmeli.

Genellikle satıcılar ve göbekli salon hocaları 5 gram yani bir ölçek öneriyor, arkadaşın yorumu yanlış değil, duyduğunu söylemiş.
Duyduğum değil gerçek olan bu zaten. Kreatin glikojen depolarını dolduruyor ve 3-5 gram bunun için yeterli deniliyor benim uydurduğum bir şey değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı