Kreatin nasıl kullanılmalı?

ulrech33

Femtopat
Iyi sosyaller. 185 boy 62 kgyim. Creatini 2 olcek alirsam bir zarari dokunur mu?

Hocam çok zayıfsınız supplementten önce sağlıklı bir kiloya çıkmaya çalışın. Kreatin genetik yatkınlığı olan kişilerde saç dökülmesini belirgin şekilde arttırır. Birde bu kreatin o kadar zararsız faydalı bir şey olsa her sporcu şifa nihetine kullanırdı ama öyle bir durum söz konusu değil.

Günlük 5 gramı geçmeyiniz, fazlası zarar olabilir.

Hocam saglikli kiloya cikamadigim icin gainer ve kreatin aldim zaten. Sac dokecegini zannetmiyorum.

Günlük 5 gramı geçmeyiniz, fazlası zarar olabilir.

Doçent doktorun biri kreatine baslarken gunde 20gr baslayin sonra yavas yavas 5'e dusurun diyordu bende 10gr aldim bugunluk

Hocam saglikli kiloya cikamadigim icin gainer ve kreatin aldim zaten. Sac dokecegini zannetmiyorum.

Doçent doktorun biri kreatine baslarken gunde 20gr baslayin sonra yavas yavas 5'e dusurun diyordu bende 10gr aldim bugunluk
Ona bakılırsa diğer doktorlar protein tozu zararlı, spor salonuna gitmeyin diyor. Bana spor yapma beynine hasar veriyor, protein tozu içme öldürür diyen çok doktor oldu.

Şimdiye kadar 3 kutu kreatin bitirdim. Daha sonra kan testinden kontrol ettirdim. Gayet sağlıklı dedi. Bir çoğu kutsal inanç ve oltaya inanıyorlar. Eğer korkan varsa,değerlerine baktırıp. Kreatin kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…