Kreatin ne zaman ve ne nasıl kullanılmalı?

BeratKzmz

Hectopat
Arkadaşım Almanya'ya gitti giderken de elindeki creatini bana bıraktı sorularım:
Ailem çeşitli nedenlerle supplementleri sıkıntılı şeyler sandıkları için bilgisayar kasasının içinde ekran kartının üzerinde öndeki 2 fanın arkasında saklıyorum, sisteme zarar verir mi?
Ne zamanda bir ve ne zaman kullanmam lazım? Örneğin günde 1 antrenman sonrası.
Yan etki yapar mı (genetikte saç dökülmesi olması çok muhtemel) bu etkileri azaltmak için ne yapmak gerekir?
Bir de içerisinde ölçek yok sanırım, ölçek olmadan nasıl kullanabilirim?

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bir bilgim yok ama benim arkadaşım antrenman yapacağı günler sabah 8 de okula gitmeden önce kullanırdı ve saat. 16.15 de okuldan çıkar antrenmana giderdi

Sabah tok karnına her gün bir ölçek al akabinde günde en az 4 litre su iç.
Yan etkisi yok sanirim eğer ölçek yoksa 3-5 gram olduğundan emin olduğun bir şeyle al.

Arkadaşım Almanya'ya gitti giderken de elindeki creatini bana bıraktı sorularım:
Ailem çeşitli nedenlerle supplementleri sıkıntılı şeyler sandıkları için bilgisayar kasasının içinde ekran kartının üzerinde öndeki 2 fanın arkasında saklıyorum, sisteme zarar verir mi?
Ne zamanda bir ve ne zaman kullanmam lazım? Örneğin günde 1 antrenman sonrası.
Yan etki yapar mı (genetikte saç dökülmesi olması çok muhtemel) bu etkileri azaltmak için ne yapmak gerekir?
Bir de içerisinde ölçek yok sanırım, ölçek olmadan nasıl kullanabilirim?

İyi Sosyaller.

Antrenman öncesi 5gr yani bir ölçek kullanmak yeterli olacaktır.

Hocam ölçeksiz 5 Gr'yi nasıl tartabilirim? Ya da ölçek satılır mı bir yerde?

Bu şekil ölçek satılıyor hocam isterseniz alabilirsiniz. Eğer alamam derseniz de internetten 5gr ölçeğin boyutuna bakıp göz kararı tüketebilirsiniz.

Bu şekil ölçek satılıyor hocam isterseniz alabilirsiniz. Eğer alamam derseniz de internetten 5gr ölçeğin boyutuna bakıp göz kararı tüketebilirsiniz.
Hocam bide her gün sabah bilgisayarın kapağını sökmem gerekiyor kullanmak için çünkü bilgisayarın içine zulalı, gece yatmadan önce içsem sorunu olur mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı