Kreatin tavsiyesi

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Protein tozu olarak Hardline whey 3 matrix satın aldım şimdi ise creatine almayı düşünüyorum, aklımda iki marka var. Biri yine Hardline'ın kendi Creatine'i diğeri de HIQ'nun, hangisini tavsiye edersiniz? Farklı tavsiyelere de açığım. HIQ kod ile 580'e düşüyor.

Kreatin Aromasız 300 Gr

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekstra olarak sakladığınız yeri değiştirmeyin, bir keresinde başka bir eve taşımam gerekmişti hemen topaklanmıştı nemli ortam olduğu için. Mümkünse sık değiştirmeyin yerini.

Mâlum yaz ayı hocam her yer aynı sıcaklıkta zaten Malatya'da yaşıyorum burası 40 derece. Protein tozunu da dışarıda mı tutsam dolaba mı koysam bilemedim. Dolaba koysak bir sıkıntı çıkar mı?

Size ufak bilgi vereyim,kreatinin kutusu bittikten sonra 1 ay kullanmayı kesin ve böbrek değerleriniz normal haline gelsin. Bu benim 3. kutu kreatinim,uzun zamandır spor yaptığım için. Ve böbrek değerlerime vs baktırdım. Kreatin gayet iyi dedi doktor. Ben de kontrol ettim evet,iki değer arasında olması gereken değer gayet iyi ve stabil. https://proteinocean.com/creatine?aroma=aromasiz&boyut=120g Hep bunu kullandım. Ve özellikle gidip kontrol ettirdim,bir problem var mı ? diye. Şükür ki sonuç iyi çıktı. Normal insanlara göre iyiymiş. Ama kutu bittikten sonra 1 ay kullanmıyorum ki. Kendi düzenine dönsün bir süre diye. 1 ay sonrasında yine başlıyorum :) Tecrübemi aktarmak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı