Kreatin tavsiyesi

Doypack Creatine Monohydrate, Aromasız 506 gr | MySupplement | MySupplement
Arkadaşım kullanıyor gayet memnun.

Size ufak bilgi vereyim,kreatinin kutusu bittikten sonra 1 ay kullanmayı kesin ve böbrek değerleriniz normal haline gelsin. Bu benim 3. kutu kreatinim,uzun zamandır spor yaptığım için. Ve böbrek değerlerime vs baktırdım. Kreatin gayet iyi dedi doktor. Ben de kontrol ettim evet,iki değer arasında olması gereken değer gayet iyi ve stabil. https://proteinocean.com/creatine?aroma=aromasiz&boyut=120g Hep bunu kullandım. Ve özellikle gidip kontrol ettirdim,bir problem var mı ? diye. Şükür ki sonuç iyi çıktı. Normal insanlara göre iyiymiş. Ama kutu bittikten sonra 1 ay kullanmıyorum ki. Kendi düzenine dönsün bir süre diye. 1 ay sonrasında yine başlıyorum :) Tecrübemi aktarmak istedim.
Kullanmayı bıraktıktan sonra ağırlıklarda düşüş oluyor mu?

Protein tozu olarak Hardline whey 3 matrix satın aldım şimdi ise creatine almayı düşünüyorum, aklımda iki marka var. Biri yine Hardline'ın kendi Creatine'i diğeri de HIQ'nun, hangisini tavsiye edersiniz? Farklı tavsiyelere de açığım. HIQ kod ile 580'e düşüyor.

Kreatin Aromasız 300 Gr

Whey 3 matrixde de 2bin mg servis basi creatin var biliyorsundur dikkat et.

kingsize

Size ufak bilgi vereyim,kreatinin kutusu bittikten sonra 1 ay kullanmayı kesin ve böbrek değerleriniz normal haline gelsin. Bu benim 3. kutu kreatinim,uzun zamandır spor yaptığım için. Ve böbrek değerlerime vs baktırdım. Kreatin gayet iyi dedi doktor. Ben de kontrol ettim evet,iki değer arasında olması gereken değer gayet iyi ve stabil. https://proteinocean.com/creatine?aroma=aromasiz&boyut=120g Hep bunu kullandım. Ve özellikle gidip kontrol ettirdim,bir problem var mı ? diye. Şükür ki sonuç iyi çıktı. Normal insanlara göre iyiymiş. Ama kutu bittikten sonra 1 ay kullanmıyorum ki. Kendi düzenine dönsün bir süre diye. 1 ay sonrasında yine başlıyorum :) Tecrübemi aktarmak istedim.
Konudan bağımsız kreatin konumda sordum ama yanıt alamadım. 20 gündür cleanbulk ve kreatin takviyesi alıyorum 20 günde 3 kilo almam fazlamı ? 75’ten 78’lere çıktım boy 186 zamanında 1500 kalorilik diyet yaptım zayıfladım bi anda 3100-3200 kalori almaya başladım. ( 2 siteye bilgi yazdım günlük ihtiyaç 2600-2800 arası çıktı)

Ek olarak bendeki kingsize kreatin 1kilo 6 ay aralıksızmı kullanayım ?

Evet haberim var sağ olun. Sizce protein tozundan 2mg olduğu için 3mg creatin alsam yeterli midir? Yoksa yine 1 ölçek 5mg alsam sorun olur mu?

Dürüst olmak gerekirse bu creatin olayına bende yeni yeni sarmaya başladım. Gunde 2 olcek alıyorum o yuzden 4000mg falan yapıyor kafamda kendımı tatmın etmek ıcın dıyorum herkes 5K alıyor ben 1K az alıyorum bobreklerde sıkıntı cıkmaz falan diye ama ne kadar dogru.
Ilerıde ama teklı creatine geçeceğim bıtırınce tozumu cunku ınanılmaz bir dayanıklılık verdı bana az kullansamda. Normalde setler arası en az 2.5 3dk dınlenırdım sımdı 30sn 1dk da devam yapıyorum sasırdım gercekten.

Ben senın yerınde olsam mesela tozdan 2K alıyordum ustunu 3K creatine tamamlarım. Ne olur ne olmaz fazla da alma az da alma 5K ya sabitle herkes gibi. Naçizane tavsiyemdir. Daha iyi bilen bir arkadaş varsa onlarda yorum yapsınlar en dogrusu benım demıyorum sadece mantık yuruttum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı