Kredi/Banka kartsız, taksitli bilgisayar almak

Porcelain

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Kendine Danışman
Merhabalar. Bizimle birlikte 7 sene yaşamış, büyümüş, badireler atlatmış olan bilgisayarımın vaktinin artık geldiğini düşünüyorum. Bu yüzden arayışlara girmeye başladım. Benim ve annemin maalesef kredi kartı yok. Annenin bir tane banka kartı var, onunla da nafakamızı ve babasının SGK maaşını alıyor. Aylık 200-300 sınırını geçse bile bir bilgisayar almak istiyorum. Şart. Kredi kartı olmadan -belki faturaya ek- alabileceğimiz yerler var mı? Eğer yardım edebilirseniz çok sevinirim, selamlar.

Hepsiburada veya Vatan üzerinden alışveriş kredisi kullanabilirsiniz. ING de uygun faiz oranlı kredi veriyor.

Ziraat Bankası’nın kredileri de olabilir.

"Alışveriş kredisi" tam olarak nedir? Biraz açıklar mısınız acaba?

EVKUR üzerinden alabilirsiniz ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz. Ancak EVKUR çok pahalıdır dikkat edin.

EVKUR'u düşündük ama gerçekten çok pahalı ve sanırım kefil de istiyorlar. Kefil gösterebileceğimiz kimse yok. 3 kişi yaşıyoruz zaten. Durum biraz sıkıntılı anlayacağınız. Yardıma ihtiyacımız yok değil.

Bildiğimiz normal banka kredisinden pek bir farkı yok. Alışveriş için 60 taksite kadar ödeniyor ve faiz oranları daha uygun oluyor. Mesela 5000 TL için 5400 TL gibi.

Sigorta ücreti yok ve kredi tutarı genellikle 750-15000 TL arasında ve 60 aya kadar oluyor.

EVKUR'u düşündük ama gerçekten çok pahalı ve sanırım kefil de istiyorlar. Kefil gösterebileceğimiz kimse yok. 3 kişi yaşıyoruz zaten. Durum biraz sıkıntılı anlayacağınız. Yardıma ihtiyacımız yok değil.
Ekonomi iyi git alsana hadi ne yardımı istiyorsun bizden? :D

Ekonomik kriz yok diyene bir bakın hele :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı