Kredi ile PC almak vs PS5 almak mantıklı mı?

Baran İnci0

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Konuyu yanlış yerde açmış olabilirim. Geçen gün @Recep Baltaş ın bir tweetini gördüm. 'almayı planladığınız bir teknolojik ürün varsa vakit kaybetmeden alın zira piyasa serbest kura geçiyor.' ben oyuncu PC'si ve PS5 almayı planlıyordum. Sizce 45- 50k kredi ile bu ürünleri almak mantıklı mı?

Arkadaşlar merhaba. Konuyu yanlış yerde açmış olabilirim. Geçen gün @Recep Baltaş ın bir tweetini gördüm. 'almayı planladığınız bir teknolojik ürün varsa vakit kaybetmeden alın zira piyasa serbest kura geçiyor.' ben oyuncu PC'si ve PS5 almayı planlıyordum. Sizce 45- 50k kredi ile bu ürünleri almak mantıklı mı?

Açıkçası çok bütçeniz varsa PC daha mantıklı, ancak ben olsam Xbox Series S alırdım. Çoğu oyunu 60 FPS şekilde açıyor.

Bence PC alın hocam her işinizi görür oyunlar konsollarda daha önce çıkıyor sadece çok takıntınız varsa bu konuda konsol alın.

PS5 alacaksınız ama yanında oyun fiyatları tavan yapmış bir şekilde oyun alacaksınız. Diğer tarafta ise ucuz oyunlar oynayabildiğiniz, dizi, film vs. izleyebildiğiniz günlük kullanımı çıkaracak bir bilgisayar var. Bana kalırsa oyun parasını dert etmem derseniz PS5 ederim derseniz Bilgisayar.

Hocam eğer sırf oyun oynayacaksanız PS5 hatta Xbox One X almanızı öneririm zira kontrolcüleri daha rahat ve oyun fiyatları nispeten daha uygun ama oyun da oynarım film de izlerim arada başka işler de yaparım diyorsanız masaüstü toplama PC almanızı öneririm Sinerji bilgisayar veya GameGaraj bu hizmeti veriyor taşınabilirlik olsun diyorsanız laptop da tercih edebilirsiniz ancak masaüstü PC'ye göre daha fazla ısınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı