Kredi kartı ile 12000 TL'lik ürün almak

Gaming.gen.tr sitesinde havale ile ödeme seçeneği de varmış, ne kadar güvenilirdir acaba?
 
Yanlış bilgi
Harcama limitinin genelde kredi kartı limitidir. Bu sebeple tek seferde 1000 TL uzeri harcama yapamazsınız. Ayrıca parayı yatirirsaniz geri de çekemezsiniz. Haberiniz olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca parayı yatırırsanız geri de çekemezsiniz.
Garanti BBVA’nın internet şubesinde artı bakiyeyi çekmek için özellik var. Herhangi bir ücret ödenmeden çekilebiliyor. Belki bankaya göre değişebilir ama kredi kartı ek bakiyesiyle de alışveriş yapılabiliyor. Mesela İş Bankası’nda 1000 TL’lik kartta 1200 TL varsa hepsi tek seferde kullanılabilir. Yine de 11000 TL’lik artı bakiyeye izin verileceğini sanmam.
 
Dediğiniz doğru olabilir ben Yapı Kredi kullanıyorum. Limitim ne olursa olsun müşteri limitinin üzerine çıkamadım. Ama yıl 2019'du. Belki artık durum değişmiştir. Ama müşteri limitinize dikkat edin o limitin üzerine çıkılamaz diye biliyorum.
 
Bankaya göre durum değişebiliyor. Bazı bankalar %10 fazlasını yatırıp kullanmaya izin verirken bazıları kart limiti kadar bile yatırmaya izin veriyor. Hiç izin vermeyen de olabilir.

İş Bankası’nda 10000 TL’lik karta 1 TL daha yatırırsanız 10001 TL kullanılabilir limitiniz oluyor. Müşteri limiti güncellenmiyor ama kullanılabilir limit güncelleniyor. Bununla taksit bile yapabiliyorsunuz.

Kartlardan bahsederken banka bazında değerlendirme yapılmalı. Hepsinin kuralları benzer olsa da farklılıklar olabiliyor.

İşi garantiye almanın en iyi yolu da bankamatik kartı kullanmak veya limit yükseltmek olur.
 

Geri
Yukarı