Kredi kartı ile "AMAZON DE"den harcama yapılmış

orhan yıldız

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, ben iyi değilim.
Kredi kartımdan "AMAZON DE" şeklinde ücret çekilmiş aynı tutarlarda ve defalarca. Bu gibi durumlarda Amazon yolu ile çözüm metodunu biliyor musunuz? Okuduğum kadarı ile mail atın diyorlar, yalnız mail adreslerini bulamadım.
Banka ile ilgili olan kısmı görüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kartımdan Amazon'un Amerika sitesinden prime üyelikleri çekilmiştir 8-10 defa. Sağ olsun bankam da en sonuncu işlemden sonra kartı işleme kapatmıştı. 90 küsür dolar civarı bir para gitmişti. Amazon us'i arayıp bilgi verdim ve ekran görüntülerini mail ile ilettim. Prime üyeliklerini iptal edip paramı da 1 ay içerisnde kartıma iade etmişlerdi.

Aynı yolu izleyebilirsiniz amazon.com.tr için.

Bundan en önce, kartınızı arayıp işlemlerin hiçbirisinin siz yapmadığınıza dair kayıp/çalıntı biriminden şikayet oluşturmalısınız.

@Görkem Umut Evet kartı kapattırdım. Amazon TR Müşteri hizmetlerine zorda olsa ulaştım onlarda işlemin Almanyada yapıldığını oranın müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini belirtti onlara yazdım. Forumdaki arkadaşlarda sonradan faydalanabilsin diye mail adreslerini ekliyorum.
impressum@amazon.de
Çok zor buldum canlı sohbeti. Yinede 2 tarafta ile Türkçe sohbet edebilmek çok iyi idi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı