Kredi kartı ile nasıl altın alınır?

Xn_nX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın bir tarihte altın ödemesi yapmam gerekiyor fakat nakit alabilecek durumda değilim.
Kredi kartım var 2 tane yüksek limitli altın almak istiyorum fakat ortalama 1 gram altında 400-500 TL fark alıyorlar kendi sitelerinde satsalar bile tek çekim bir de.
Alternatif olarak başka nasıl alabilirim? 20-30 gram alacağım.
İstanbul içi.

Yasa gereği %25'i kadar işlem yapabiliyorum
Post makinesinden çekmem gerekiyor.
Tanıdığınız bir POS cihazı olan arkadaşınız varsa onla halledebilirsiniz. O da size parayı yollar IBAN dan.

Taksitli nakit avans çekebilirsiniz. Kuyumcular vade farkıyla taksit yaparlar.
İlla Kuyumcudan alacak diye bişi yok. Bankadan da alabilir.

Taksitli nakit avans çekebilirsiniz. Kuyumcular vade farkıyla taksit yaparlar.

Yeni yasa gereği kart limitinin %25'i kadarına nakit avans çekebilirim oda işimi görmez tek çekim bir kuyumcudan çekmem gerekiyor alternatif.

Tanıdığınız bir POS cihazı olan arkadaşınız varsa onla halledebilirsiniz. O da size parayı yollar IBAN dan.

İlla Kuyumcudan alacak diye bişi yok. Bankadan da alabilir.
bankadan kredi kartı ile alınabiliyor mu ?

Onu ben de biliyorum tek merak ettiğim
Kredi kartım ile alternatif başka nasıl alabilirim nadirgold vb sitelerde 1 grama 500 TL fark yiyorum.
İşte benim dediğim ise şu; Bankalardan alırsanız en azından 100-200 lira arası fark koyuyorlar. Kuveyt Türk galiba 200 tl fark istiyor. Ha fark ödemek istemiyorum diyorsanız serbest piyasaya bakmanız lazım. Serbest piyasada altın alabileceğinizi de zannetmiyorum.

İşte benim dediğim ise şu; bankalardan alırsanız en azından 100-200 lira arası fark koyuyorlar. Kuveyt Türk galiba 200 TL fark istiyor. Ha fark ödemek istemiyorum diyorsanız serbest piyasaya bakmanız lazım. Serbest piyasada altın alabileceğinizi de zannetmiyorum.

Maalesef bankalardan alamam nakit istiyorlar
Benim kart çekebileceğim bir sisteme ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı