Niçin devlet bankası son çare olsun ? Neden kredi kartı konusunda devlet bankasını önermiyorsunuz ?Şubeye git. Bana da vermiyorlardı şube şube gezdim verdiler. İlk İş Bankasına gittim direkt 20K verdi. 5-6 ay sonra 1 tane daha kredi kartına ihtiyacım oldu Yapı Kredi'ye gittim vermediler Garantiye gittim verdiler.
Devlet bankası son çaren olsun.
Çünkü zor veriyorlar. Veya sigorta süresi vs uzun olsun istiyorlar kredi vs için de. Hem de kredi kartı için her zaman özel bankalar avantajlıdır.Niçin devlet bankası son çare olsun ? Neden kredi kartı konusunda devlet bankasını önermiyorsunuz ?
İş bankasını deneyeceğim fakat zamanım olmuyor haftanın 5 günü çalışıyorum internet üzerinden başvuru sağlasam olurmu. teşekkür ederim tüm cevaplar içinŞubeye git. Bana da vermiyorlardı şube şube gezdim verdiler. İlk İş Bankasına gittim direkt 20K verdi. 5-6 ay sonra 1 tane daha kredi kartına ihtiyacım oldu Yapı Kredi'ye gittim vermediler Garantiye gittim verdiler.
Devlet bankası son çaren olsun.
Ben çoğu bankaya mobil uygulamadan başvurunca direkt reddediyordu. Sadece şubeye gidince alabildim.İş bankasını deneyeceğim fakat zamanım olmuyor haftanın 5 günü çalışıyorum internet üzerinden başvuru sağlasam olurmu. teşekkür ederim tüm cevaplar için
Aynen bendede aynı şekil tüm bankalarda red veriyorBen çoğu bankaya mobil uygulamadan başvurunca direkt reddediyordu. Sadece şubeye gidince alabildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.