Kredi kartı önerisi

ismail_şen

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak kullandığım bir kredi kartım yok sadece ziraat ve okul yemeği için Halkbank kullanıyorum. Ziraat'ten de kredi değil sadece kendi yatırdığım nakit paramı kullanıyorum. Şu an gerçek bir Bankaya ihtiyacım var. Yapmak istediklerim günlük faize(veya para piyasası fonuna) yatırmak, değerli madenler almak (bugüne kadar hep fiziksel aldım ama artık fiziksel saklama durumum yok o yüzden altın sertifikası almayı planlıyorum), okuduğum bölüm nedeniyle hisselerin sürekli artıp azalmasını kontrol edemeyeceğim için fon almak.

Bunlar ekonomi ile ilgili kısımlarda şimdi yazacaklarım daha önemli(altını saymazsak fonları Midas'tan işlem ücreti ödemeden alabilirim altın için de küçük farklara tolerans gösterebilirim)

Puanlar aldığım kredi kartının vereceği puanlar benim için en önemlisi. Yemek uygulamalarını çok kullanıyorum. Arada sırada eğlence sektöründe de harcamalarım oluyor oralarda da puan verirse iyi olur.

Kafam biraz karışık olduğu için düzensiz ve devrik yazmış olabilirim kusura bakmayın. Önerilerinizi bekliyorum (neyi neden seçmem gerektiğini anlatırsınız memnun olurum).

Puanlar düşündüğünüz kadar size kâr ettirmeyecektir. Yatırımın hepsini Midas'tan yapabilirsiniz altın fonu alabilirsiniz veya altın hissesi alabilirsiniz veya kripto olarak altın da alabilirsiniz.
Kredi kartını her ay belli bir miktarda düzenli alışveriş yapıyorsanız veya taksit ile ürün alacaksanız öneririm yoksa hiç gereği yok.
Yine de sorunuza cevap vermek gerekirse bonus konusunda en iyilerden birisi Garanti Bankası.

Puanlar düşündüğünüz kadar size kâr ettirmeyecektir. Yatırımın hepsini Midas'tan yapabilirsiniz altın fonu alabilirsiniz veya altın hissesi alabilirsiniz veya kripto olarak altın da alabilirsiniz.
Kredi kartını her ay belli bir miktarda düzenli alışveriş yapıyorsanız veya taksit ile ürün alacaksanız öneririm yoksa hiç gereği yok.
Yine de sorunuza cevap vermek gerekirse bonus konusunda en iyilerden birisi Garanti Bankası.

Hocam peki İş Bankası ile kıyaslarsak hangi banka daha mantıklı olur yatırım yaparken falan garanti ne kadar kesiyor altın hesabında saklama ücreti alıyor mu son olarak da sanırım garantiden garantiye para gönderirken bile ücret alıyormuş doğru mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı