ismail_şen
Yoctopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak kullandığım bir kredi kartım yok sadece ziraat ve okul yemeği için Halkbank kullanıyorum. Ziraat'ten de kredi değil sadece kendi yatırdığım nakit paramı kullanıyorum. Şu an gerçek bir Bankaya ihtiyacım var. Yapmak istediklerim günlük faize(veya para piyasası fonuna) yatırmak, değerli madenler almak (bugüne kadar hep fiziksel aldım ama artık fiziksel saklama durumum yok o yüzden altın sertifikası almayı planlıyorum), okuduğum bölüm nedeniyle hisselerin sürekli artıp azalmasını kontrol edemeyeceğim için fon almak.
Bunlar ekonomi ile ilgili kısımlarda şimdi yazacaklarım daha önemli(altını saymazsak fonları Midas'tan işlem ücreti ödemeden alabilirim altın için de küçük farklara tolerans gösterebilirim)
Puanlar aldığım kredi kartının vereceği puanlar benim için en önemlisi. Yemek uygulamalarını çok kullanıyorum. Arada sırada eğlence sektöründe de harcamalarım oluyor oralarda da puan verirse iyi olur.
Kafam biraz karışık olduğu için düzensiz ve devrik yazmış olabilirim kusura bakmayın. Önerilerinizi bekliyorum (neyi neden seçmem gerektiğini anlatırsınız memnun olurum).
Bunlar ekonomi ile ilgili kısımlarda şimdi yazacaklarım daha önemli(altını saymazsak fonları Midas'tan işlem ücreti ödemeden alabilirim altın için de küçük farklara tolerans gösterebilirim)
Puanlar aldığım kredi kartının vereceği puanlar benim için en önemlisi. Yemek uygulamalarını çok kullanıyorum. Arada sırada eğlence sektöründe de harcamalarım oluyor oralarda da puan verirse iyi olur.
Kafam biraz karışık olduğu için düzensiz ve devrik yazmış olabilirim kusura bakmayın. Önerilerinizi bekliyorum (neyi neden seçmem gerektiğini anlatırsınız memnun olurum).