İşin içinde GG varsa durum değişebilir. Şansınızı deneyin derim.
Tamamdır. Zaten mouse ayıplı mal çünkü mouse ledleri yandığında sol tarafında çıkmayan lekeler gibi benekler mevcut sanki mousenin üst tabakası soyulmaya yakınmış gibi led ışıklar bu benekleri meydana çıkarıyor.14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Bunu GG ekibi ile gönderim yapmadan önce görüşün. Onlar satıcıya baskı kurabilir. Ben başka bir mevzuda satıcıyı resmen ağlattım.
Hocam iyi günler benim basimada biraz bilgisizlikten böyle bi durum geldi.Ayni dakika içerisinde ürünü iptal ettim.12 taksitle almıştım ürünü.Şuan kartımda bekleyen iade yazıyor ve taksit tutarlarım görünüyor.Ben şimdi aydan aya bu parayı almak için 12 ay bekleyecek miyim her yerde öyle yazmışlar açıkçası çok merak ettim ?Örnek vereyim 120 Lira bir ürün aldınız diyelim. 12 taksit yani aylık 10 lira. İade olduğunda kart bakiyeniz +120 lira geri yüklenir bazı bankalar laf olsun diye her ay ekstrede size +10 diyebilir veya direk 12 tane -10 +10 olarak ilk kart ekstresinde görünebilir, lakin her iki türlüde aldığınız ürün bedeli kartınıza bakiye olarak geri döner ve tekrar bir ürün alabilirsiniz 12 ay beklemezsiniz parayı.
Umarım yeterli olmuştur.
Epey zaman geçmiş. Son durum nedir?Hocam iyi günler benim basimada biraz bilgisizlikten böyle bi durum geldi.Ayni dakika içerisinde ürünü iptal ettim.12 taksitle almıştım ürünü.Şuan kartımda bekleyen iade yazıyor ve taksit tutarlarım görünüyor.Ben şimdi aydan aya bu parayı almak için 12 ay bekleyecek miyim her yerde öyle yazmışlar açıkçası çok merak ettim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.