Çözüldü Kredi kartı taksitli iade nasıl oluyor?

• Konuyu başlatan LshuPİ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 146
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LshuPİ

Hectopat
Merhaba. Bugün bir siteden ayakkabı aldım 1 saat geçmeden siparişi iptal ettim. Kredi kartımdan ayakkabının tüm tutarını çekti 6 ay taksitliydi. Bu arada şimdi bu tutarın hepsi direkt yatar mı yoksa taksitli taksitli bir şekilde mı yatacak? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Sizin durumunuzda aynı gün içinde olduğu için tüm iade tek seferde olacaktır. Evet farklı bir ürün alabilirsiniz.
Hocam sizin taksitiniz 6 aydı, 4 ay gözükmesi gibi bir durum olmamalı bu işlem sebebiyle. Ekstrenizi ve hesabınızı direkt buradan göremediğim için olayı da tam şudur diyemiyorum. Yarın bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp durum hakkında net bilgi alıp tekrar konuya dönüş sağlar mısınız?

Hocam sizin taksitiniz 6 aydı, 4 ay gözükmesi gibi bir durum olmamalı bu işlem sebebiyle. Ekstrenizi ve hesabınızı direkt buradan göremediğim için olayı da tam şudur diyemiyorum. Yarın bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp durum hakkında net bilgi alıp tekrar konuya dönüş sağlar mısınız?
yok hocam onu yanlış yazmışım kusura bakmayin 6 ay

yok hocam onu yanlış yazmışım kusura bakmayin 6 ay
Hocam öyleyse provizyondan düşmüş demektir işlem kısa sürede. Limitinizi kontrol eder misiniz? İade talebiniz onaylandı mı ayrıca?

İki ihtimal var. Limitiniz eski haline geri dönmediyse satıcı iadeyi onaylamamış demektir.
Limitiniz eski haline döndüyse iade provizyondan sonra onaylanmış demektir. Eğer ikinci ihtimaldeyse para ne yazık ki taksitli iade olacak ancak limitinizi hiç harcama yapmamış gibi kullanabilirsiniz.

Hocam öyleyse provizyondan düşmüş demektir işlem kısa sürede. Limitinizi kontrol eder misiniz? İade talebiniz onaylandı mı ayrıca?

İki ihtimal var. Limitiniz eski haline geri dönmediyse satıcı iadeyi onaylamamış demektir.
Limitiniz eski haline döndüyse iade provizyondan sonra onaylanmış demektir. Eğer ikinci ihtimaldeyse para ne yazık ki taksitli iade olacak ancak limitinizi hiç harcama yapmamış gibi kullanabilirsiniz.

Hocam siteye baktığımda sipariş durumu: İptal, ödeme durumu: Para İadesi Bekliyor olarak gözüküyor herhalde site tarafından bankaya ödeme yapılmadı provizyondan önce bu yüzden taksitli olarak gözüküyor. Limitimde eskisi gibi değil harcama yapmamış gibi nasıl kullanacağım anlamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı