Kredi kartı tavsiyesi

Kadir.61

Femtopat
Daha fazla  
Bu yıl Hava Harp Okulu'na hazırlandım deniz harp geldi, mezuna kalacağım daha önce hiç kart kullanmadım, bu mezun yılımda taksitli alışveriş yapacağım kartta eksiye düşme de olması lazım ama hangi kartı almam lazım? kartı nereden alacağım bilmiyorum

Chip para kullanımı ve birçok mağazada bol taksit fırsatıyla Akbank'ın Axess kartının iyi bir tercih olacağını düşünüyorum, ancak ödemeyi geciktirmeniz durumunda ödeyeceğiniz faizin yüksek olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Ne kadar bir faiz? Aylık borcum 2-3K'yı geçmez, bir sonraki ay kesin öderim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ay bir ödeme günü seçeceksiniz zaten başvuruyu yaparken, örnek verelim her ayın 11'i olsun. Bu ay yaptığınız 5000 TL'lik harcamayı ödemeniz için banka size sonraki ayın 11'inde ekstre çıkarır, 11-21. günler arası ödeme vakti verir. Asgari ödeme tutarını ödeyemediğiniz takdirde %5 civarı bir faizi olması lazım tam oranlar için bankanın sitesine bakmanız daha uygun olacaktır. Borcun tamamını öderseniz zaten faiz koyulmayacaktır.

Her ay bir ödeme günü seçeceksiniz zaten başvuruyu yaparken, örnek verelim her ayın 11'i olsun. Bu ay yaptığınız 5000 TL'lik harcamayı ödemeniz için banka size sonraki ayın 11'inde ekstre çıkarır, 11-21. günler arası ödeme vakti verir. Asgari ödeme tutarını ödeyemediğiniz takdirde %5 civarı bir faizi olması lazım tam oranlar için bankanın sitesine bakmanız daha uygun olacaktır. Borcun tamamını öderseniz zaten faiz koyulmayacaktır.
%3.60, %4.80 arası gecikme faizi koyar, zamanında ödemezsen kredi notun düşer.

Akbank kredi kartını önermem, yukarı arkadaş her ne kadar da met etse de; 2024 senesinde Akbank hesabıma gece girilip kredi çekilmişti. İPhone 16 Pro kullanıyorum. Birisi zararlı yazılım ile hesaba sızmış olamaz. Tamamen bankanın içinde olan bir durum. Hiçbir markayı da kötülemek istemem, ama ak bank tan uzak dur. Ben kendi kullandığım kartları önereyim. Türkiye İş Bankası Maximiles Black Alabilirsin. 2025 Ocak ayından beri kullanıyorum ve 4 Bin tl Maxipuan ve 17 Bin tl Maximiles Puanbirikti. ( Kampanya dan kazanılan puanlar değil bunlar)
Bunun yanı sıra restoran ödemelerinde %10, Otel ödemelerinde %5 indirim sağlıyor. Harç pulu ödemelerinizin %50 sini karşılıyor.
2. Önerim de Yapı kredi Cyrstal kart. Oda restoran ödemelerine %5 indirim, otele de %5 indirim yapıyor. Bunun yanı sıra harç pulunda da indirim yapıyor. Çok sık yurt dışına çıkıyorsanız avantajı olacaktır.
Tabi bu kartların alt limiti var, şu şekilde
Maximiles Black i alabilmek için 300.000 Tl
Cyrstal kartı almak içinse 1.000.000 Tl limitiniz olmalı.

Dosya Ekleri

• IMG_2864.jpeg
    IMG_2864.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_2865.jpeg
    IMG_2865.jpeg
    232,5 KB · Görüntüleme: 33

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı