Bu yıl Hava Harp Okulu'na hazırlandım deniz harp geldi, mezuna kalacağım daha önce hiç kart kullanmadım, bu mezun yılımda taksitli alışveriş yapacağım kartta eksiye düşme de olması lazım ama hangi kartı almam lazım? kartı nereden alacağım bilmiyorum
Chip para kullanımı ve birçok mağazada bol taksit fırsatıyla Akbank'ın Axess kartının iyi bir tercih olacağını düşünüyorum, ancak ödemeyi geciktirmeniz durumunda ödeyeceğiniz faizin yüksek olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım.
%3.60, %4.80 arası gecikme faizi koyar, zamanında ödemezsen kredi notun düşer.Her ay bir ödeme günü seçeceksiniz zaten başvuruyu yaparken, örnek verelim her ayın 11'i olsun. Bu ay yaptığınız 5000 TL'lik harcamayı ödemeniz için banka size sonraki ayın 11'inde ekstre çıkarır, 11-21. günler arası ödeme vakti verir. Asgari ödeme tutarını ödeyemediğiniz takdirde %5 civarı bir faizi olması lazım tam oranlar için bankanın sitesine bakmanız daha uygun olacaktır. Borcun tamamını öderseniz zaten faiz koyulmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.