Kredi kartımdan para çekildi

rgencer

Kilopat
Katılım
14 Aralık 2016
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba hocam. Geçen hafta haberim olmadan ATM'den kredi kartımdan 3000 TL para çekilmiş. Kredi kartım sürekli yanımdaydı nasıl olduğuna inanın akıl sır erdiremiyorum. Kafayı yemek üzereyim bankaya gittik savcılığa yönlendirdiler. Ne yapacağımı bilmeden boş boş duvarlara bakıyorum, ATM'den 3000 TL çekilmiş ne bir arayan var ne bir SMS geliyor, kendim kartımı ATM'ye taktım ATM kartı yuttu öyle haberim oldu. Sizce savcılıktan ne çıkar? Paramı geri alabilir miyim? Böyle mağdur olan arkadaşlar var mı? Bu konuda aklımı erdirebilecek bir avukat vs var mı? Çok kötü durumdayım arkadaşlar.
 
Eğer SMS gelmediyse alma hakkın var diye biliyorum. Amcama oldu internette 3000TL harcama yapılmış 1500, 1500 şeklinde kod gelmediği için iade ettiler.
 
Aklıma bir tek kartınızın kopyalanmış olabileceği geldi. Hangi ATM'den çekildiyse kayıtları mevcuttur. Kamera kaydı incelenmesi isteyebilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor, üzgünüm. Geçmiş olsun.
 
ATM lerde kamera mevcut siz çekmediyseniz, paranın çekildiği tarihin saatin kayıtlarına bakıp ortada bir dolandırıcılık olduğunu teyit ederlerse alırsın paranı. Hatta bankaya dava bile açabilirsin :D
 
Kartınızın temassız ödeme özelliği aktif mi? Banka olay sonucunda hesabınızı bloke etti mi daha fazla hasar olmaması için?
Banka direk kartı bloke etti, ama geri ödeme konusunda yardımcı olmuyor. Savcılığa gittim artık ne çıkarsa. Temassız ödeme aktifti.
 
Banka direkt kartı bloke etti, ama geri ödeme konusunda yardımcı olmuyor. Savcılığa gittim artık ne çıkarsa. Temassız ödeme aktifti.

Kartınızı yuttuğu için biri görüp cımbız gibi aletlerle almış olabilir. Bi filmde aynısı oluyordu adamın kartını ATM yutuyordu sonra gören adam cımbızla alıp harcama yapıyordu.
 

Geri
Yukarı