Kredi kartına para yatırılır mı?

Koray Şahan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar örnek veriyorum 10 bin TL kredi kartı limitimiz var, 40 bin TL'lik bir ürün almak istiyorsunuz ama elinizde 30 bin nakitiniz var. Şimdi bu 30 bin TL'yi kredi kartına yatırıp istediğimiz şeyi alabilir miyiz, yani kart limiti 40 bine çıkar mı? Limit değil de kullanılabilir para miktarı diyelim, bunu yaptıktan sonra 40 bin liralık alışveriş yapabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
En son bunu sorduğumda Yapı Kredi "limitinizin 2 katına kadar ürün alabilirsiniz" dedi bana. Yani 10k limitli karta isterseniz 30k para koyarsınız, ama anlık maksimum harcama 20k olabilir. Bu Yapı Kredi'nin bana söylediği. Sonrasında o arttırılmış mıdır, değişmiş midir bilmiyorum.

En son bunu sorduğumda Yapı Kredi "limitinizin 2 katına kadar ürün alabilirsiniz" dedi bana. Yani 10k limitli karta isterseniz 30k para koyarsınız, ama anlık maksimum harcama 20k olabilir. Bu Yapı Kredi'nin bana söylediği. Sonrasında o arttırılmış mıdır, değişmiş midir bilmiyorum.

Bunu sormam lazım eğer böyle ise sıkıntı :D teşekkürler bilgi için.

Bunu sormam lazım eğer böyle ise sıkıntı :D teşekkürler bilgi için.

Aynen sormakta fayda var. Ben denediğim ve ödeme yapamadığım için sormak zorunda kalmıştım çünkü 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı