Kredisiz araba almak

kullandınız mı hocam @Tgyokty güvenilir firma mı ben de düşünüyorum avantajlı geldi teklifleri
Sisteme girdim. Aynı eminevim gibi bir sistem. 20-30 Ocak arası teslimatımı alacağımı söylediler. O tarihlerde tecrübelerimi paylaşacağım. Şuanlık tavsiyede bulunmam pek sağlıklı olmayacaktır.

Sisteme girdim. Aynı eminevim gibi bir sistem. 20-30 Ocak arası teslimatımı alacağımı söylediler. O tarihlerde tecrübelerimi paylaşacağım. Şuanlık tavsiyede bulunmam pek sağlıklı olmayacaktır.
hocam önceki mesajda yazdıgınız miktarda mı cekim yaptınız? peşinat taksit vs nasıl insan çekiniyor sistem mantıklı ama bilemedim

hocam önceki mesajda yazdıgınız miktarda mı cekim yaptınız? peşinat taksit vs nasıl insan çekiniyor sistem mantıklı ama bilemedim
Hocam şöyle izah edeyim; ben sisteme 31 Ağustos 2020’de girdim. İlk taksit (600TL) dahil toplamda 45.000 lira ödedim. Bunun 5698 lirası hizmet ücreti (faizi de denebilir). Eylül Ekim Kasım Aralık ve Ocak ayı dahil olmak üzere ilk etapta taksitlerim 600 lira. 2021 Şubat ve borcum bitene kadar olan taksitlerim 1100 lira. (Bu taksit olayını sen belirliyorsun, ödeme gücüne göre) ve inşallah bir problem çıkmazsa ben Ocak ayının son haftası 101.750 lira alacağım. Ben de ilk girerken endişelerim vardı şuan tanıdıklarıma “git sen de başvur” diyemem. Çünkü henüz teslimatımı almadım. Aldıktan sonra inşallah tecrübelerimi paylaşacağım. Mevzu bu şekilde 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı