Ne olduğu belirsiz ülke de böyle bir işe kalkışırsan (Allah yardım etsin) karton toplayan suriyeliler gibi ortalıkta gezebilirsin
Aslında ülkeyle alakası da yok dünya ile alakalı bir durum bu ne olacağı belirsiz borca girmemek en iyisi.
0 bakiyeyle yapamazsın. Paranın kaç katını seçersen örnek olarak 10 liran var ve 20x girdin. 200lira ile girmiş olursun ama herhangi bir düşüşte o para 190 liraya düşünce senin verdiğin 10 liran gider ve pozisyon kapanır. Site içeri girmez sadece kazancını ve kaybetme riskini arttırır.Onu deniyorum, elimde olmayan bakiye borca girer mi? Mesela bakiye 0 ama kaldıraçli işlem yapılırsa -'ye düşüp haciz gelme ihtimali var mı?
Zaten senin paran 10liraydı o fiyat 210 lira olunca pozisyonu kapatınca 20 liran oluyor.@Flapers -190 olunca sadece 10 TL mi kaybediyoruz? Kalan 190 TL'yi ödemiyoruz yani?
Hmm anladım teşekkürlerZaten senin paran 10liraydı o fiyat 210 lira olunca pozisyonu kapatınca 20 liran oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.