Kripto için geç kalınmış mıdır?

Ayaz65

Hectopat
Daha fazla  
Epeydir bu işin içindeydim ancak işi biraz daha profesyonel boyutlara taşımak istiyorum. Sizce bunun için geç kalmış mıyımdır? Bir de şu vergilendirme gözümü çok korkutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epeydir bu işin içindeydim ancak işi biraz daha profesyonel boyutlara taşımak istiyorum. Sizce bunun için geç kalmış mıyımdır? Bir de şu vergilendirme gözümü çok korkutuyor.
Vergilendirme güvendir.
Kriptonun geleceği için önemli ve önünü açacak bir hamledir.
Biz yıllardır ülkelerin bunu kabul edip vergilendirmesini beklerken.
Vergi ödemekten kaçınmak nasıl bir bencilliktir.

Vergilendirme güvendir.
Kriptonun geleceği için önemli ve önünü açacak bir hamledir.
Biz yıllardır ülkelerin bunu kabul edip vergilendirmesini beklerken.
Vergi ödemekten kaçınmak nasıl bir bencilliktir.
Vergin belirli kişilerin ceplerine gidiyorsa vergi vermek istemezsin. Ayrıca soluduğun hava hariç her şeyde vergi var.

Kripto için derken? Madencilik mi yoksa borsaya girmek için mi?

Kısa cevap: İkisi için de geç değil. Kripto varlıklar henüz emekliyor ve dünyada kriptoyu benimseyecek çok sayıda ülke ve şirket var.

Vergilendirme konusunda, hiçbirimiz kazancımızı bölüşmek istemiyoruz tabi. Kripto varlık kazançlarının vergilendirilmesi bu varlıkların artık ticarette kullanılabileceği anlamına gelir. Sadece borsadan para kazanmak olarak düşünme. Yurt dışından ödeme alacağın zaman paranın 5 dakikada komik kesintilerle hesabına geldiğini düşün!

Ayrıca sadece kripto varlık borsalarındaki kazançlarını vergilendirebilirler. Merkeziyetsiz borsalarda kazandığın kripto varlıkları kimse takip edemez.

Diğer yandan, borsada paranı 20x yaptın diyelim, devlet bu kazancın %20'sini vergilendirdiğini var sayalım, yine de kripto varlıkların Türkiye'de meşrulaşması ve ticarette serbestçe kullanılabilmesi için ödenebilecek bir bedel olarak görüyorum.

Borsaya geç kalındı mı? Boğa ve ayı dönemleri hep olacak bu bir döngü.

Borsa saçma rakamlara ( 1 BTC = 1.000 $ ) iner mi? 3. Dünya savaşının çıkması lazım.

Madencilik konusunda tek söyleyebileceğim şu; madenciler kazım yaptıkları günün kazancıyla ilgilenmezler. Kazım yaptıkları günkü miktarın 6-12 ay sonraki dolar karşılığıyla ilgilenirler.

Kesinlikle geç kalmadınız. Doğru yatırım ile hala güzel paralar kazanabilirsiniz. Bir sürü alt koin var ve bunlar hala 5x, 10x, 20x gibi getiriler yapabiliyor. 3-4 gün önce SLP coinde hareketlenme olacak diye bir bilgi gelmişti bana. Zaten piyasa da yerlerde olduğu için yatırım yapmaya karar verdim. %60 kazanç ile de çıktım. Biraz şans biraz da araştırma ile güzel paralar kazanılabilir.

Kripto için derken? Madencilik mi yoksa borsaya girmek için mi?

Kısa cevap: İkisi için de geç değil. Kripto varlıklar henüz emekliyor ve dünyada kriptoyu benimseyecek çok sayıda ülke ve şirket var.

Vergilendirme konusunda, hiçbirimiz kazancımızı bölüşmek istemiyoruz tabi. Kripto varlık kazançlarının vergilendirilmesi bu varlıkların artık ticarette kullanılabileceği anlamına gelir. Sadece borsadan para kazanmak olarak düşünme. Yurt dışından ödeme alacağın zaman paranın 5 dakikada komik kesintilerle hesabına geldiğini düşün!

Ayrıca sadece kripto varlık borsalarındaki kazançlarını vergilendirebilirler. Merkeziyetsiz borsalarda kazandığın kripto varlıkları kimse takip edemez.

Diğer yandan, borsada paranı 20x yaptın diyelim, devlet bu kazancın %20'sini vergilendirdiğini var sayalım, yine de kripto varlıkların Türkiye'de meşrulaşması ve ticarette serbestçe kullanılabilmesi için ödenebilecek bir bedel olarak görüyorum.

Borsaya geç kalındı mı? Boğa ve ayı dönemleri hep olacak bu bir döngü.

Borsa saçma rakamlara ( 1 BTC = 1.000 $ ) iner mi? 3. Dünya savaşının çıkması lazım.

Madencilik konusunda tek söyleyebileceğim şu; madenciler kazım yaptıkları günün kazancıyla ilgilenmezler. Kazım yaptıkları günkü miktarın 6-12 ay sonraki dolar karşılığıyla ilgilenirler.
seni ciddiye alamıyorum her okuyuşta gülerek okuyorum profilinden dolayı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı