Kuran okuyarak öğrenebileceğimi bende biliyorum ama Türkçe yazdığım soruda sizin fikirlerinizi merak ettiğimi yazdım. Sende Türkçe kitaplar okuyarak daha iyi Türkçe öğrenebilirsin.
Ben haram olduğunu düşünüyorum zira somut bir şey gelmiyor bana. Altın, Dolar vs. somut ve kabul edebiliyorsun. Fakat kripto paralar için aynısını söyleyemeyeceğim.
Kuran okuyarak öğrenebileceğimi bende biliyorum ama Türkçe yazdığım soruda sizin fikirlerinizi merak ettiğimi yazdım. Sende Türkçe kitaplar okuyarak daha iyi Türkçe öğrenebilirsin.
Bu da benim düşüncem, ben de sana kitap okumanı tavsiye ederim o zaman. Hatta Kuran okuyarak başlayabilirsin. Kendine müslüman diyorsan şu ana kadar okumuş olman lazımdı. Kuranı okuyarak da çok rahat cevaplayabilirdin sorduğun soruyu. Madem bu kadar önemsediğin bir konu, direkt okumanı tavsiye ederim.
Başkaları yaparak zengin oluyor onlar zengin oldukça sen fakirlesiyorsun. Zenginlik anlayışı biraz daha büyük bir şeye dönüyor ve sen git gide küçülüyorsun. Bence haram değil.
Aslında gayet yanlış bir algı o zaman para kullanmak da mı haram oluyor?
Bu kanala bakabilirsin.
Her şey kuranda yazmıyor eğer farkında isen eğer her şey kuranda yazsaydı bilimi bir kenara bırakmak gerekirdi ama kuran bizden araştırmamızı emrediyor.