Kripto para işi kolay mı?

Merhaba. Kripto para işine girmek istiyorum. YouTube'dan hangi kanalları izlememi tavsiye edersiniz? Hangi kripto parayı alayım? Al/sat kolay gibi gözüküyor gerçekten öyle mi? Zarar etme durumu var mı?

Eğer paranızı gözden çıkarıp bu riske girdiyseniz düşük miktarlarla başlangıç yapabilirsiniz. YouTube kanalı olarak Coin Mühendisi önerimdir.
 
İyi ve iyice araştırın derim. Sonrasında da girerseniz, tabi sizin kararınızdır, küçük rakamlar ile al-sat yaparak işin mantığını öğrenmeniz iyi olur. Yerli borsaları da çok önermiyorum, çünkü hacim küçük, ani düşüş ve yukselislerde her ne hikmetse server çöktü, yağmur yağdı vb gibi al-sat yapamıyorsunuz. Bu ve benzer sebeplerle yerli borsalara TL yatırıp, transfer ücreti az olan ( örnek BTT ) coin alıp, Binance borsasına gönderip orada al-sat yapabilirsiniz. Hem coin fazla hem de hacim.
Asla yatırım tavsiyesi değildir, kendi fikirlerimi sundum. Yapacağınız işlemlerden kar zarar tamamen sizin sorumluluğunuzadır.
 
İyi ve iyice araştırın derim. Sonrasında da girerseniz, tabii sizin kararınızdır, küçük rakamlar ile al-sat yaparak işin mantığını öğrenmeniz iyi olur. Yerli borsaları da çok önermiyorum, çünkü hacim küçük, ani düşüş ve yukselislerde her ne hikmetse server çöktü, yağmur yağdı vb gibi al-sat yapamıyorsunuz. Bu ve benzer sebeplerle yerli borsalara TL yatırıp, transfer ücreti az olan ( örnek BTT ) coin alıp, Binance borsasına gönderip orada al-sat yapabilirsiniz. Hem coin fazla hem de hacim.
Asla yatırım tavsiyesi değildir, kendi fikirlerimi sundum. Yapacağınız işlemlerden kar zarar tamamen sizin sorumluluğunuzadır.

Mesela ne kadar çok araştırmak gerekiyor onu anlamadım. Şu an araştırma içerisindeyim. Amacım çok yüksek kazançlar elde etmek değil zaten. İlk başta 400-500 TL kâr etsem bile iyi olur.
 
Kriptodan sağlam para kazanmak istiyorsanız yalnızca işin uzmanı olan analistleri takip edin. Örneğin KriptoMahsun'u takip edebilirsiniz linkini bırakıyorum: Tıkla
 
Unutmayın bu oyunda oyuncuların %95i batıyor %5'lik klasman riskini kontrol edne gerekirse nakite geçmeyi bilen tarafdır. Açgözlüyseniz, Sabırsızsanız hiç bulaşmayın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı