Kripto parada zarar ettim

Ne adaymış ya 2 arkadaşımı batırdı benim. Adamlar 1 hafta adaya sövdüler girdikleri gibi bir daha yükselmeyip düştü hep. Bu işler böyle maalesef ne kadar analiz etsen bile hep bir şans işi vardır ve her zaman kar yapamazsın bazen zarara gidersin amaç işin sonunda karda kalmayı başarabilmek.

Ada beni de batırdı hemen çektim.
Bugün 500 lira kaybedersiniz yarın öbür gün 800 lira kazanırsınız. Belli olmuyor.

Bu işin eğitimini almadan ya da tecrübeli olmadan çok da kasmaya gerek yok bence. Paranızı değerleneceğini düşündüğünüz bir kripto paraya yatırıp orta ve uzun vade sonunda değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

Ettiğim beddualar seni bulmuş kardeşim.

Kumar ile aynı cümlede bile geçemez.
Konu sahibi parasını Bitcoin'e yatırmamış altcoinlerde risk çok daha fazla ve yatırım için dünyanın en zengini olmanıza gerek yok, grafik analizi yapmanız ve biraz mantıklı düşünmeniz yeterli. Bill Gates artık çağın gerisinde kalıyor.

Kendi yaptıkları hatalara sövmek yerine paraya sövmek.

Hepsinden azar azar al yat takibe illaki artıyor zararı görünce satmak mantıklı değil: S

Hocam ada 11'lere yükselcek. Emin olun. Sacdece biraz bekletin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…