Kripto parada zarar ettim

  • Konuyu başlatan vbios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 3.035
Ne adaymış ya 2 arkadaşımı batırdı benim.😂 Adamlar 1 hafta adaya sövdüler girdikleri gibi bir daha yükselmeyip düştü hep. Bu işler böyle maalesef ne kadar analiz etsen bile hep bir şans işi vardır ve her zaman kar yapamazsın bazen zarara gidersin amaç işin sonunda karda kalmayı başarabilmek.
 
Bu işin eğitimini almadan ya da tecrübeli olmadan çok da kasmaya gerek yok bence. Paranızı değerleneceğini düşündüğünüz bir kripto paraya yatırıp orta ve uzun vade sonunda değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.
 
Binance piyasasına yeni girdim, deneme için 1820 TL attım ilk başta iyiydi 1842 TL falan yaptım son tüm para ile 1.4 avax ve 182 ada aldım. Ada'yı 8, 32'de Avax'ı 227'den aldım. Şu an bayağı piyasası düştü oto-satma'ya alarak Ada'yı 8.5 olunca satsın diye ayarladım ada yükselir mi?

Acemi acemi girdim, biraz zarar ettim gibi ama daha satmadım. :(

Ettiğim beddualar seni bulmuş kardeşim.
 
Kumar ile aynı cümlede bile geçemez.
Bill Gates'in Bitcoin ve diğer kripto-para piyasaları hakkında yaptığı bir yorum:

“Eğer Elon'dan daha az paranız varsa dikkatli olun.”

“Elon’un tonlarca parası var ve bu konuyu biliyor. Bitcoin’in yükselip alçalmasıyla ilgilenmiyorum. Fakat çok parası olmayıp bu işe girmeye çalışanlar beni endişelendiriyor.”
Konu sahibi parasını Bitcoin'e yatırmamış altcoinlerde risk çok daha fazla ve yatırım için dünyanın en zengini olmanıza gerek yok, grafik analizi yapmanız ve biraz mantıklı düşünmeniz yeterli. Bill Gates artık çağın gerisinde kalıyor.
 
Ne adaymış ya 2 arkadaşımı batırdı benim.😂 Adamlar 1 hafta adaya sövdüler girdikleri gibi bir daha yükselmeyip düştü hep. Bu işler böyle maalesef ne kadar analiz etsen bile hep bir şans işi vardır ve her zaman kar yapamazsın bazen zarara gidersin amaç işin sonunda karda kalmayı başarabilmek.
Kendi yaptıkları hatalara sövmek yerine paraya sövmek. 🙃
 
Binance piyasasına yeni girdim, deneme için 1820 TL attım ilk başta iyiydi 1842 TL falan yaptım son tüm para ile 1.4 avax ve 182 ada aldım. Ada'yı 8,32'de Avax'ı 227'den aldım. Şu an bayağı piyasası düştü oto-satma'ya alarak Ada'yı 8.5 olunca satsın diye ayarladım ada yükselir mi?

Acemi acemi girdim, biraz zarar ettim gibi ama daha satmadım. :(
Hocam ada 11'lere yükselcek. Emin olun. Sacdece biraz bekletin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı