Kripto parada zarar ettim

• Konuyu başlatan vbios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 3.064
Borsa işinden anlamıyor iseniz girilmez hocam ek olarak yatırım tavsiyesi değil ama tüm coinler bir gün dünya bir para olacak bekletin kenarda o ada mıdır nedir yükselir.

Sabretmeyi bilin. Para akışı her zaman sabırsızlardan, sabırlılara doğrudur. Eğer çok telaşlanıyorsanız da borsa işine girmeyin. Çünkü fazla telaşlı insanlar her zaman kaybeder. Bankalar bu yüzden risk raporu ile yatırım hesabı açarlar.

Hocam sürekli yükselen kripto diye bir şey yok. Zarar etmeden öğrenemezsiniz. Uzun vadeli kalın, kâr edersiniz. Şuan düşüş sebebi BTC kaynaklı. Tavsiye değil, sorumluluk size ait, kendi görüşüm bu.

Binance piyasasına yeni girdim, deneme için 1820 TL attım ilk başta iyiydi 1842 TL falan yaptım son tüm para ile 1.4 avax ve 182 ada aldım. Ada'yı 8, 32'de Avax'ı 227'den aldım. Şu an bayağı piyasası düştü oto-satma'ya alarak Ada'yı 8.5 olunca satsın diye ayarladım ada yükselir mi?

Acemi acemi girdim, biraz zarar ettim gibi ama daha satmadım. :(

En iyi tecrübe, kaybedilerek öğrenilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı