Kripto parada zarar ettim

Borsa işinden anlamıyor iseniz girilmez hocam ek olarak yatırım tavsiyesi değil ama tüm coinler bir gün dünya bir para olacak bekletin kenarda o ada mıdır nedir yükselir.

Sabretmeyi bilin. Para akışı her zaman sabırsızlardan, sabırlılara doğrudur. Eğer çok telaşlanıyorsanız da borsa işine girmeyin. Çünkü fazla telaşlı insanlar her zaman kaybeder. Bankalar bu yüzden risk raporu ile yatırım hesabı açarlar.

Hocam ben kolay para kazanma isini hic sevmiyorum acikcasi. Piyangoya benziyor. Alin teri her zaman iyidir.

Hocam sürekli yükselen kripto diye bir şey yok. Zarar etmeden öğrenemezsiniz. Uzun vadeli kalın, kâr edersiniz. Şuan düşüş sebebi BTC kaynaklı. Tavsiye değil, sorumluluk size ait, kendi görüşüm bu.

Deneme amaçlı 1800 TL ne hocam? 100 200 TL atsanıza niye o kadar fazla giriyorsunuz? Piyasayı ufaktan öğrenmek en iyisidir.

En iyi tecrübe, kaybedilerek öğrenilir.

Gerçekten deneme amaçlı 1820 TL nedir? 100-150 TL atsanız anlayacağım da neden deneme amaçlı bu kadar attınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…