Kripto paralar neden düştü?

Şu mining yapmak için kartları kurutanlara öyle çok sinirliyim ki sokakta denk gelsem öldürmeden geçemem. Dediğinizi gibi zor.
Arz/Talep hocam üzgünüm. En basit örneği pandemideki alkol gibi, dezenfektan, sağlık ürünleri vs. için çokça talep edildi ancak farklı sektörlerde de kullanıldığı için bu stokları etkiledi. Mining de sonuçta bir yatırım, sen adama neden ekran kartı alıyorsun onlar oyun için diyemezsin, o da sana ya kardeşim sen ekran kartı alma ben mining yapacağım diyemez. Paran varsa alırsın ve devam edersin, sadece mining sorun değil Türkiye'de hatta en az sorunlardan biri, genel olarak dünya üzerinde stok yok ve Türkiye'deki firmalar aç gözlü bir fırsatçı politika izledikleri için bu durum böyle. Yoksa mining yapan adam da senin gibi bu kartı maliyetlerini göze alarak alıyor. Doğru bir yaklaşım değil.
 
Kripto paraların değerini talep belirler çünkü arzı yoktur. İnsanlar paralarını kriptodan başka şeye yatırmaya başladı mesela yükselen faizlere veya insanlar artık kâr edemeyeceğini düşündükleri içinde olabilir.
 
Aman düşsün düşsün de ekran kartları stokları normale dönsün ve fiyatlar düşsün bizde ekran kartı alıp sistem dizebilelim zaten iyice sinir olmaya başlamıştım miningcilere.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı