S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Ocak 2023 #11 Umarım ceza alırsın. Senin gibiler cezasını çekmeli. Ha sorunun cevabını arıyorsan ben ceza verileceğini sanmam.
Umarım ceza alırsın. Senin gibiler cezasını çekmeli. Ha sorunun cevabını arıyorsan ben ceza verileceğini sanmam.
swonsie Zeptopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #12 Singua dedi: Umarım ceza alırsın. Senin gibiler cezasını çekmeli. Ha sorunun cevabını arıyorsan ben ceza verileceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Abi ya da ablam gerçekten büyük bir aptallık ettim ama ailemi üzmek istemiyorum, inşallah cezamı ahirette çekerim.
Singua dedi: Umarım ceza alırsın. Senin gibiler cezasını çekmeli. Ha sorunun cevabını arıyorsan ben ceza verileceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Abi ya da ablam gerçekten büyük bir aptallık ettim ama ailemi üzmek istemiyorum, inşallah cezamı ahirette çekerim.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Ocak 2023 #13 swonsie dedi: Abi ya da ablam gerçekten büyük bir aptallık ettim ama ailemi üzmek istemiyorum, inşallah cezamı ahirette çekerim. Genişletmek için tıkla... Umarım aileni borca sokmazsın dostum. Bu işlere girme haram para yemek kötü bir şeydir.
swonsie dedi: Abi ya da ablam gerçekten büyük bir aptallık ettim ama ailemi üzmek istemiyorum, inşallah cezamı ahirette çekerim. Genişletmek için tıkla... Umarım aileni borca sokmazsın dostum. Bu işlere girme haram para yemek kötü bir şeydir.
swonsie Zeptopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #14 eth dedi: Parası hangi adrese gittiyse gitsin onu takip etsin önce. Sen de virüsün onu çalamayacağını (çalmadıysa) kanıtlamaya çalış. Genişletmek için tıkla... Yok anlatamıyorum adama benden kaynaklı olmayabilir diyorum inadına yarın kapına dayanacağım diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum vallaha nefes alamıyorum. Singua dedi: Umarım aileni borca sokmazsın dostum. Bu işlere girme haram para yemek kötü bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Abi vallahi adamdan 1 kuruş para almadım. Sağ ol dediğin için.
eth dedi: Parası hangi adrese gittiyse gitsin onu takip etsin önce. Sen de virüsün onu çalamayacağını (çalmadıysa) kanıtlamaya çalış. Genişletmek için tıkla... Yok anlatamıyorum adama benden kaynaklı olmayabilir diyorum inadına yarın kapına dayanacağım diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum vallaha nefes alamıyorum. Singua dedi: Umarım aileni borca sokmazsın dostum. Bu işlere girme haram para yemek kötü bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Abi vallahi adamdan 1 kuruş para almadım. Sağ ol dediğin için.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 24 Ocak 2023 #15 Eğer keylogger attıysan geçmiş olsun ailenden alırlar parayı.
swonsie Zeptopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #16 Marla Singer dedi: Eğer keylogger attıysan geçmiş olsun ailenden alırlar parayı. Genişletmek için tıkla... Ama ben yapmadım ki bir şey, adamın bilgilerine bile bakmadım.
Marla Singer dedi: Eğer keylogger attıysan geçmiş olsun ailenden alırlar parayı. Genişletmek için tıkla... Ama ben yapmadım ki bir şey, adamın bilgilerine bile bakmadım.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Ocak 2023 #17 swonsie dedi: Yok anlatamıyorum adama benden kaynaklı olmayabilir diyorum inadına yarın kapına dayanacağım diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum vallaha nefes alamıyorum. Abi vallahi adamdan 1 kuruş para almadım. Sağ ol dediğin için. Genişletmek için tıkla... Ne virüsü attın adama? Kodu kendinmi yazdın biryerdenmi aldın? Keylogger uygulamaları vardı umarım onlarla atmadın.
swonsie dedi: Yok anlatamıyorum adama benden kaynaklı olmayabilir diyorum inadına yarın kapına dayanacağım diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum vallaha nefes alamıyorum. Abi vallahi adamdan 1 kuruş para almadım. Sağ ol dediğin için. Genişletmek için tıkla... Ne virüsü attın adama? Kodu kendinmi yazdın biryerdenmi aldın? Keylogger uygulamaları vardı umarım onlarla atmadın.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.989 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 24 Ocak 2023 #18 Yüzsüz gibi bunu soruyor musun? Bu forum böyle bir yer değil. Moderatörlerin bu forumu kapatmasını rica ediyorum. Adamın sorusuna bak kafayı yersin. 14 yaşında girdiğin işlere bak. Abim sen niye dosyaya virüs atıyorsun.
Yüzsüz gibi bunu soruyor musun? Bu forum böyle bir yer değil. Moderatörlerin bu forumu kapatmasını rica ediyorum. Adamın sorusuna bak kafayı yersin. 14 yaşında girdiğin işlere bak. Abim sen niye dosyaya virüs atıyorsun.
swonsie Zeptopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #19 Singua dedi: Ne virüsü attın adama? Kodu kendinmi yazdın bir yerden mi aldın? Keylogger uygulamaları vardı umarım onlarla atmadın. Genişletmek için tıkla... GitHub'dan Discord stealer diye doenerium diyen bir şey attım adama. Kodların da adamın decoder ile yaptığı veya kendine gönderebildiği bir kod yok.
Singua dedi: Ne virüsü attın adama? Kodu kendinmi yazdın bir yerden mi aldın? Keylogger uygulamaları vardı umarım onlarla atmadın. Genişletmek için tıkla... GitHub'dan Discord stealer diye doenerium diyen bir şey attım adama. Kodların da adamın decoder ile yaptığı veya kendine gönderebildiği bir kod yok.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 24 Ocak 2023 #20 Ahireti bilmem de sen siciline şimdiden elvade de. Yalnızca virüs bulaştırman bile bilişim suçudur, ki adamda da hepsinin kanıtı kaydı var. Şu anda adama çıkarıp 90 bin dolar ödeyip affet deseniz daha hayırlı olur sizin için.
Ahireti bilmem de sen siciline şimdiden elvade de. Yalnızca virüs bulaştırman bile bilişim suçudur, ki adamda da hepsinin kanıtı kaydı var. Şu anda adama çıkarıp 90 bin dolar ödeyip affet deseniz daha hayırlı olur sizin için.