Kripto parası çalınan adam beni suçluyor

GitHub'dan Discord stealer diye doenerium diyen bir şey attım adama. Kodların da adamın decoder ile yaptığı veya kendine gönderebildiği bir kod yok.

GitHub'dan attıysan attığın kaynağı gösterirsin bilgisayarına format falan atma verileri senin alıp almadığına siber suçlar bakmak isterse alıp almadığın ortaya çıkar.

Yüzsüz gibi bunu soruyor musun? Bu forum böyle bir yer değil. Moderatörlerin bu forumu kapatmasını rica ediyorum. Adamın sorusuna bak kafayı yersin. 14 yaşında girdiğin işlere bak. Abim sen niye dosyaya virüs atıyorsun.

Abi vallahi aptalım yüzsüzüm çok özür dilerim. Ama danışacak biri bulamadım.

GitHub'dan Discord stealer diye doenerium diyen bir şey attım adama. Kodların da adamın decoder ile yaptığı veya kendine gönderebildiği bir kod yok.

GitHubdan aldığın bir yazılımı attın yani. Senin aracılığınla bir hırsızlık gerçekleşmiş.

Umarım cezanı çekersin ki 90 bin doları kimse unutmaz. Umarım kaza bela çıkar, sen forumu bırak ailene anlat bu mevzuyu sonra artık gazetelerde görürüz 14lük hırsız diye.

GitHub'dan aldığın bir yazılımı attın yani. Senin aracılığınla bir hırsızlık gerçekleşmiş.

Umarım cezanı çekersin ki 90 bin doları kimse unutmaz. Umarım kaza bela çıkar, sen forumu bırak ailene anlat bu mevzuyu sonra artık gazetelerde görürüz 14'lük hırsız diye.

Hocam 90 bin dolar az değil kimsenin başına gelmemeli 90 bin TL sandım. Cidden korkunç rakam. Adam şikayetçi olursa ömür boyu ödemek zorunda kalır Allah korusun.

GitHub'dan aldığın bir yazılımı attın yani. Senin aracılığınla bir hırsızlık gerçekleşmiş.

Umarım cezanı çekersin ki 90 bin doları kimse unutmaz. Umarım kaza bela çıkar, sen forumu bırak ailene anlat bu mevzuyu sonra artık gazetelerde görürüz 14'lük hırsız diye.

Yapma abi yaptım bir hata gözünüzü seveyim.

Ahireti bilmem de sen siciline şimdiden elvade de. Yalnızca virüs bulaştırman bile bilişim suçudur, ki adamda da hepsinin kanıtı kaydı var.

Şu anda adama çıkarıp 90 bin dolar ödeyip affet deseniz daha hayırlı olur sizin için.

Ama benim dolaylı olduğumun bir kanıtı yok ki.

Abilerim ablalarım ben bir halt yedim, 2 ay önce Discord'dan konuştuğum bir adama yazılım yazdım ve içine virüs koydum. Birkaç gün önce adamın 90 bin dolarlık kriptosu çalınmış ve suçu bana veya benim attığım virüse bağlı kılıyor. Dediğine göre yarın kapıma dayanacakmış, bütün bilgilerimi falan attı. Babamın, kendimin vs. ben 90 bin dolarla ilgili kendimi aklasam da virüsten dolayı ceza yer miyim? Yersem de ne kadar ceza yerim? 14 yaşındayım ve adamın 90 bin doları benim aileme ödetme gibi bir şansı var mı? Lütfen cevaplayın, korkuyorum.

Hiçbir şey olmaz 14 yaşındasın.
Paranın sende olduğunu kanıtlayamaz.
90 bin dolar istese bile büyük ihtimal bu kadar paranız yok.
Dert etme.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı