Kripto parası çalınan adam beni suçluyor

GitHub'dan Discord stealer diye doenerium diyen bir şey attım adama. Kodların da adamın decoder ile yaptığı veya kendine gönderebildiği bir kod yok.

GitHub'dan attıysan attığın kaynağı gösterirsin bilgisayarına format falan atma verileri senin alıp almadığına siber suçlar bakmak isterse alıp almadığın ortaya çıkar.

Abi vallahi aptalım yüzsüzüm çok özür dilerim. Ama danışacak biri bulamadım.

GitHub'dan Discord stealer diye doenerium diyen bir şey attım adama. Kodların da adamın decoder ile yaptığı veya kendine gönderebildiği bir kod yok.

GitHubdan aldığın bir yazılımı attın yani. Senin aracılığınla bir hırsızlık gerçekleşmiş.

Umarım cezanı çekersin ki 90 bin doları kimse unutmaz. Umarım kaza bela çıkar, sen forumu bırak ailene anlat bu mevzuyu sonra artık gazetelerde görürüz 14lük hırsız diye.

Yok abi bir daha hayatta bulaşmam.

Hocam 90 bin dolar az değil kimsenin başına gelmemeli 90 bin TL sandım. Cidden korkunç rakam. Adam şikayetçi olursa ömür boyu ödemek zorunda kalır Allah korusun.

Yapma abi yaptım bir hata gözünüzü seveyim.

Ama benim dolaylı olduğumun bir kanıtı yok ki.

Hiçbir şey olmaz 14 yaşındasın.
Paranın sende olduğunu kanıtlayamaz.
90 bin dolar istese bile büyük ihtimal bu kadar paranız yok.
Dert etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…