Kripto zararlısı nasıl temizlenir?

Hakikaten mi? Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim.
Dostum bir videodan yardım alarak Windows 10'u İndirin burdan 8gb lik bir usb ye hazırlayarak Windowsu kurmanı öneririm. (Tüm diskleri formatlarken silmelisin videoda gösterir mutlaka.)
Şu video size yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hemen niye panik yapıyor veya yaptırıyorsunuz? Aslında zararlı bile olmayan bir şeyi Formata kadar getiriyorsunuz. Bunu yapmadan önce lütfen herkes bir kere Win+R yapıp Microsoft klasörüne bakabilir mi? Baktığınız zaman göreceksiniz ki herkesde o klasör var. Bakın bende de var! Ve sizde de var! Lütfen hemen virüs format at demeyin diyenleri dinlemeyin artık!
IMG_20220126_153634~2.jpg
IMG_20220126_153652~2.jpg

Son düzenleme:
Hemen niye panik yapıyor veya yaptırıyorsunuz? Aslında zararlı bile olmayan bir şeyi Formata kadar getiriyorsunuz. Bunu yapmadan önce lütfen herkes bir kere Win+R yapıp Microsoft klasörüne bakabilir mi? Baktığınız zaman göreceksiniz ki herkesde o klasör var. Bakın bende de var! Ve sizde de var! Lütfen hemen virüs format at demeyin diyenleri dinlemeyin artık! Eki Görüntüle 1283024Eki Görüntüle 1283025
Hemen niye panik yapıyor veya yaptırıyorsunuz? Aslında zararlı bile olmayan bir şeyi Formata kadar getiriyorsunuz. Bunu yapmadan önce lütfen herkes bir kere Win+R yapıp Microsoft klasörüne bakabilir mi? Baktığınız zaman göreceksiniz ki herkesde o klasör var. Bakın bende de var! Ve sizde de var! Lütfen hemen virüs format at demeyin diyenleri dinlemeyin artık! Eki Görüntüle 1283024Eki Görüntüle 1283025
Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı