Arkadaşlar, az önce fark ettim: Bilgisayarımda Web Helper diye bir şey vardı. Ne olduğunu arattığımda ise virüs olduğunu öğrendim. Şu an Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Format atsam tamamen kurtulabilir miyim bu virüsten?
Pire için yorgan yakmaya gerek yok. Her virüste tüm sistemi temizleyecek olsaydık işimiz zor olurdu.Ama muhtemelen içim rahat etmeyecek ve format atacağım.
Sonuç olarak bir şey tespit edilmiş ve temizlenmiş. Yani cidden zararlı imiş.Tehlikeli bir yazılım buldu ve sorunları gider dedim.
Temizlendiğinden dolayı gözükmemiş yani. Sorun yok.Ardından bilgisayarı tekrar başlattım, tam tarama yaptım, görev yöneticisinden baktım, virüs yoktu.
Evet.Sanırım Kaspersky sildi virüsü.
Sabah ilk işim Malwarebytes ile kontrol etmek olacak. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, @Seradotwav size de teşekkür ederim.Sonuç olarak bir şey tespit edilmiş ve temizlenmiş. Yani cidden zararlı imiş.
Temizlendiğinden dolayı gözükmemiş yani. Sorun yok.
Evet.
Virüs temizlenmiş ve dert etmenize gerek yok. İçiniz biraz daha rahatlasın istiyorsanız Malwarebytes ve AdwCleaner ile de kontrol edebilirsiniz. Anti-malware yazılımları daha farklı şeyleri de kontrol ediyor. Şart değil yine de.![]()
Sabah ilk işim Malwarebytes ile kontrol etmek olacak. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, @Seradotwav size de teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.