Kriptoda ne durumdasınız?

Analizleriniz için teşekkür ederim. Bende öğrenmeye çalışıyorum ufak bir çırak deseniz yeridir . Cardano, Solana,Chiliz,Tron ile 3-4 yıl ne olursa olsun satmayıp beklemeyi planlıyorum. YTD.

Ne kadar kızsam da kenara nakit ayırıp sh*tcoin alacağım. Belki biri fırlar da köşeyi dönerim

@Neverchanges Cüzdanımın çoğunu TRX oluşturuyor. Kesinlikle çok değerleneceğini düşünüyorum. (YTD)

Ne kadar kızsam da kenara nakit ayırıp sh*tcoin alacağım. Belki biri fırlar da köşeyi dönerim

Valla ne olur ne olmaz diye sh*tcoin sepeti yapmak lazım aslında sizin dediğiniz gibi. Ama çok dengesiz sh*tcoinler de. İnsan alırken çok ikileme düşüyor

Bende çok fazla ADA aldım. Umarım 4-5 yıl içinde değerlenir de Uzay şirketi açma hayalimi gerçekleştirebilirim.

Vefat eden kardeşim için çalışıyorum, Ata'm için çalışıyorum. Emeğimin karşılığını alıp benden umut bekleyenlerin umutlarını kırmamak istiyorum.
Hocam sanırsam paranın belini kırdım. Sabah 0,06 USDT'den 1500 ATA almıştım. Şimdi 1,80 USDT olmuş tanesi .

YTD.

Son düzenleme:
Borsa olarak paribudayım tabi düşüşlerde kademeli emirler veriyorum az bir zarar var farkı kapatıp kademeli alışlarla stoplu giderek inşallah yükselmeyi hedefliyorum

temmuzda çok değişik coinler tavan taptı bence BTC ye karşı korku bitmiş görünüyor. AXS SAND ve SLP çok iyi çıkış yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…