Kriter dışı hatası

MülayimAlkan

Femtopat
Arkadaşlar öncelikle günaydın, dün yeni bir bilgisayar aldım taktım monitörüme çalıştırdım sorun yok, ardından ekran kartı Driver'ını güncelledim ve ekranımın ortasında kriter dışı yazıyor "mavi bir şablon içerisinde" ekranı görebiliyorum ancak ortasında ki kriter dışı yazısı engelliyor. Yardımcı olabilecek varsa cidden çok güzel olur.

Bu arada monitörüm 1366X768 ama bunu bile kabul etmiyor ki çözünürlük seçeneklerinde bu yok. Radeon yazılımından eklemeye çalışıyorum uyumlu değil diyor. Oyun oynarken bu ayarı yaptığımda düzeliyor ama sadece oyun içi oyun dışı her ekranda ortada kriter dışı yazıyor "diğer çözünürlüklerde olmuyor hepsini denedim".

Eski monitörler yeni anakartlarda uyumsuzluk yapabiliyor. Eğer iyi bir monitörü olan yani 75Hz 144Hz gibi monitörlere sahip olan tanıdığınız varsa orada test edin. Sorun monitörden ise yeni monitör alacaksınız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı