Tam ekran modunda kriter dışı hatası

Mehmet2626

Centipat
Öncelik ile sağlıklı günler dilerim yeni bir sistem toplattırdım. ASUS 3200 işlemci, 8 GB RAM, 240 GB pioner SSD ve GTX 750 Ti ekran kartı. Eve geldim eski bilgisayardan kalan Casper marka monitör 18.5 Inc LED monitör vardı VGA bağlantı girişli monitörü bağladım açtım ekran çok yakın geldi.
Çözünürlük ayarlarını yaptım League of Legends oyununu indirdim girdim oyun içi çözünürlüğü ayarlıyıp tam ekran yaptığımda kriter dışı hatası alıyorum. GeForce expirnce ile oyunu optimize ediyorum giriyorum oyuna yüklenirken kriter dışı diyor. Sadece Windows modda açıyor oyunu, ekran kartı en son güncellemede. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim hocam bu tam ekran olayını sadece league of legends oyununda yapıyor silip yüklüyorum ayarları kendi ayarlıyor giriyor sonra kriter dışı diyor bende tam ekrandan alarak oynuyorum bir kaç oyun indirdim zula tarzı o oyunlarda tem ekran olarak açıyor oyunu sorun yok tek sorun lolde acaba oyunsal bi sıkıntı mı var anlıyamadım gitti mesela ekranı 1920x 1200 yapınca youtube videoları falan tam ekran olmuyor twitch falan ama düşürünce oluyor bu seferde ekran çok yakın oluyor bu kesin monitör ile alakalı bir sıkıntı mı

Teşekkür ederim hocam bu tam ekran olayını sadece League of Legends oyununda yapıyor silip yüklüyorum ayarları kendi ayarlıyor giriyor sonra kriter dışı diyor bende tam ekrandan alarak oynuyorum birkaç oyun indirdim Zula tarzı o oyunlarda tem ekran olarak açıyor oyunu sorun yok tek sorun LOL'de acaba oyunsal bir sıkıntı mı var anlayamadım gitti mesela ekranı 1920X 1200 yapınca YouTube videoları falan tam ekran olmuyor Twitch falan ama düşürünce oluyor bu seferde ekran çok yakın oluyor bu kesin monitör ile alakalı bir sıkıntı mı?

Anladım sadece LOL'de ise oyundandır. Demişin zaten Zula'da açıyormuş o zaman sorun LOL'de monitör falan değiştirmenize gerek yok yapman gereken monitörün çözünürlüğü kaç ise LOL'deki çözürlükle aynı yap.

monitörün çözünürlüğü ile oyundaki çözünürlük aynı olunca olmuyor kriter dışı hatası veriyor destek ekibine yazdım ilgilenmiyorlar
tam ekran oluyor fakat bu sefer ekran içine sığmamış oluyor yani yazıların yarısı gözükmüyor falan
Hocam uzaktan bağlanma ile arkadaşım bilgisayara bağlandı oyunu en yüksek çözünürlükte tam ekran yaptık onun ekranında gözüküyor oyun fakat bende kriter dışı hatası diyor sorun %90 monitörde gibi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı