Kafama roket düşmesin diye dua mı ederdin bu durumda sen.Askeriyeye yapılan yatırım önemli şeyleri yatırılsaydı kriz falan olmazdı.
Kafama roket düşmesin diye dua mı ederdin bu durumda sen.Askeriyeye yapılan yatırım önemli şeyleri yatırılsaydı kriz falan olmazdı.
Bana gore İnce ile İmamoglu pek bir sey yapamaz. Nedenini sorarsiniz hepsi Reçel Tahin Ersogan ile sarayda (2 veya 3 saat olmasi lazim) konustular. İnce konustuktan hemen sonra ona laflar atmaya basladi. Dikkat ederseniz hep laf attigi seyler bizim isteyipte laf atamadigimiz seyler. Muhtemelen ikisi birlikte millet suna sinir oluyor suna laf at ama su siniri gecmesin falan denildi.
İmamoglu'nda ise pek takip etmedim sarayda konustuktan sonra. Ne yaptigini bilmiyorum ama muhtemelen durum yine ayni.
Askeriyeye yapılan yatırım önemli şeyleri yatırılsaydı kriz falan olmazdı.
Türkiye gibi üç kıtayı birleştiren çok önemli ve tehlikeli bir jeopolitik konumu bulunan, tüm dünyanın gözünü diktiği bir ülkenin birinci önceliği zaten silahlanma ve ordu olmalıdır. Bugün gelişmişlikte başı çeken ülkelerden biri olan Birleşik Devletler, en büyük bütçeyi askeriyeye ayırmaktadır.Askeriyeye yapılan yatırım önemli şeyleri yatırılsaydı kriz falan olmazdı.
Sanki Esenler Otogarı'nın alt katında durum farklı binlerce dükkan boş ve tinerci ne olduğu belirsiz tiplerle dolu bu ülkede bundan sonra umut yok.Bunun bir tık ilerisi AVM'lerin dükkan sahiplerince terk edilmesi ve sonrasında tinercilerin ve tüm illegal işlerin merkezi haline geldiği, izbe yerlere dönüşmesi olacak. İşsizliğin %10'dan %15'e ulaşması demek, işsizliğin %50 artması demektir.
Pkk, pyd, yrk,ypg, el kaide, ışid, el nusra, hizbu tahrir, taliban... Ben yazarken yoruldum. Ülkeyi batıya taşırsak o dediğiniz olur.Askeriyeye yapılan yatırım önemli şeyleri yatırılsaydı kriz falan olmazdı.
Abi onların hepsi devletlerin oyunu bunlar devletlerin kontrolünden çıkınca durum kötüye gitmişti ve hiç haber okumamak gibi bir hata yapmayın (sputniki öneririm)okuyun zararı yoktur sadece yalanlara kanmayın ülke batıyo batmasına ama Erdoğan bize bunları ilk seçildiğinde söylemişti "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!"linkini biraz sonra atcam.Pkk, pyd, yrk,ypg, el kaide, ışid, el nusra, hizbu tahrir, taliban... Ben yazarken yoruldum. Ülkeyi batıya taşırsak o dediğiniz olur.
Orduya yapılan harcamanın bunlarla ilgisi yok. Silah tüccarları ile daha çok ilgisi var. Silah tüccarları silahlı çatışmaları destekler. Yoksa da yaratır, ortam hazırlar. Silah tüccarlarından pay alan çıkarcı devletler de ''terör''ü nimetten sayıp sürekli silaha yatırım yapar.Pkk, pyd, yrk,ypg, el kaide, ışid, el nusra, hizbu tahrir, taliban... Ben yazarken yoruldum. Ülkeyi batıya taşırsak o dediğiniz olur.
Bay ve bayan Çiller sağolsun onlar sayesinde bu silahlar eski ve kaçak.Orduya yapılan harcamanın bunlarla ilgisi yok. Silah tüccarları ile daha çok ilgisi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.