Kendi sitesinden indirdim ve VirusTotal sonucu daha açmadım VirusTotal.
Yani çok kişi kullanıyor.Ben bi sorun yaşayanı görmedim.İnjecting hatası yüzünden kullanmıyorum.İndirirsenizde riskleri göze almanız gerekir.Ben Defender'imi reg ile kapatım sadece ama krnl virüs degil diyen cok var bir danışayım dedim.
Yani çok kişi kullanıyor. Ben bir sorun yaşayanı görmedim. İnjecting hatası yüzünden kullanmıyorum. İndirirsenizde riskleri göze almanız gerekir.
En son 1 yıl önce falan kullandım.Daha doğrusu kullanamadım çünkü yukarıda belirttiğim gibi İnject etmiyor.Peki sisteminiz fılan yavaşladımı actıgınızda.
Cihazda anti-virüs yok büyük ihtimalle. Neden kapatıyorsunuz? Hiç olmasa dahi Windows Defender açık kalmalı.Ben Defender'imi reg ile kapatım ama Krnl virüs degil diyen cok var bir danışayım dedim.
Cihazda Anti-Virüs yok büyük ihtimalle. Neden kapatıyorsunuz? Hiç olmasa dahi Windows Defender açık kalmalı.
@Dutchman hocamım hazırladığı rehber ile hybrid analysis raporunu paylaşın:
Rehber: Hybrid Analysis Raporu Hazırlama
Selamlar, Bu konudaki adımları izleyerek sizden istenen Hybrid Analysis raporunu oluşturabilirsiniz. Rapor alan/almaya çalışan pek çok kişi hazır ayarlar ile rapor aldığı için konudaki opsiyonel seçenekleri rapor isteyen kişinin yönlendirmesi doğrultusunda seçerseniz doğru analiz sonuçlarına...www.technopat.net
Ayrıca dosyayı buraya da atın ve raporu paylaşın.
Konudaki adımları uygulayıp Hybrid Analysis raporu alın, öyle bir uyarı vermemesi gerekli doğru dosyayı seçiyorsanız. Uyarıyı tekrarlarsa ekran görüntüsü ile buraya atın.https://analyze.intezer.com/analyses/6c0c0f92-465f-42bb-9bc9-ef8420fc6d30 hybrid analysis de tıkladığımda its not bug its feature diyordu.
Konudaki adımları uygulayıp hybrid analysis raporu alın, öyle bir uyarı vermemesi gerekli doğru dosyayı seçiyorsanız. Uyarıyı tekrarlarsa ekran görüntüsü ile buraya atın.
Böyle hocam. Eki Görüntüle 1445273
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.