Çözüldü Krnl.exe virüs müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İmza tabanlı tespit olarak PUA yani potansiyel istenmeyen uygulama, normalde bu tarz uygulamaları kullanıcının isteğine bırakırım fakat davranışsal analizleri gösteriyor ki sistemde erişmediği nokta kalmamış. Muhtemelen kurduğu ağ bağlantısı ile ya botnet ağını sorgulatacak ya da mining yapacak. Kesinlikle kullanmayın, silin.
Ben Defender'imi reg ile kapatım ama Krnl virüs degil diyen cok var bir danışayım dedim.
Cihazda anti-virüs yok büyük ihtimalle. Neden kapatıyorsunuz? Hiç olmasa dahi Windows Defender açık kalmalı.

@Dutchman hocamım hazırladığı rehber ile Hybrid Analysis raporunu paylaşın:

Ayrıca dosyayı buraya da atın ve raporu paylaşın.

Cihazda Anti-Virüs yok büyük ihtimalle. Neden kapatıyorsunuz? Hiç olmasa dahi Windows Defender açık kalmalı.

@Dutchman hocamım hazırladığı rehber ile hybrid analysis raporunu paylaşın:

Ayrıca dosyayı buraya da atın ve raporu paylaşın.

https://analyze.intezer.com/analyses/6c0c0f92-465f-42bb-9bc9-ef8420fc6d30 hybrid analysis de tıkladığımda its not bug its feature diyordu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    49 KB · Görüntüleme: 58
İlginç, bu hatayı yükleme sırasında mı veriyor yoksa rapor oluşturma ekranında mı? Farklı bir tarayıcı ile dener misiniz?

İnceliyorum.

Ekleme: İnceleyemiyorum, yine aynı hatayı veriyor. İlginç gerçekten, sunucu tarafında bir sorun var. Deneme amaçlı bir dosya yükledim ve rapor oluştu şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı