Kron Markalı Bisiklet Aldım

Bir baktirmanin zamani gelmis. Atka frene cok asilir isem bende hemen kitleniyor, onde ise takla atmamam sebep olucak bir sekilde duruyor. Ama tam bir MTB oldugu icin her yerden inebiliyorum.

Yok İlker abi balatalara kadar her şeyi değişirdim. Bisikleti geri aldığımda taş gibi tutuyordu, en azından istediğim yerde durabiliyordum.
Geçen bisikleti yıkadım, köpüklü su ile yıkadım. Frenler yine durdurmayacak hale geldi. Yarın yine ustaya gidip göstereceğim.

Yok İlker abi balatalara kadar her şeyi değişirdim. Bisikleti geri aldığımda taş gibi tutuyordu, en azından istediğim yerde durabiliyordum.
Geçen bisikleti yıkadım, köpüklü su ile yıkadım. Frenler yine durdurmayacak hale geldi. Yarın yine ustaya gidip göstereceğim.
Genellikle yikama yapilirken sokulebilir herseyin sokulmesi oneriliyor diye biliyorum. Faka yanlisim var ise affola.

Ya ne yapılırsa yapılsın mekanik disk durdurma konusunda sıkıntılı bir sistem.
Rot gibi küçücük bir alanda o kadar büyük bir gücü yok etmeye kalkarsanız büyük bir baskı uygulamanız gerekir.
Bu baskıyı elle veremiyoruz demek ki, hidrolik böyle değil, basınca duruyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı