Kron XC 450 ile downhill yapılır mı?

Ben bunu ile demedim ya yanlış anlama Salcano için.

Yapılır hocam siz yapıyorum dediniz ya. Ama altınızda daha güzel bir bisiklet olabilir yani ileride olur umarım ben daha çok motorcuyum bisiklet te biniyorum ama ben iyi bir bisiklet yerine motora para verdim.

Hocam peki yaparken ne gibi sorunlar olabilir ben bilen birisine sordum sadece lastik patlar bir de çok düşük ihtimal maşa gidebilir dedi ama bende kadrodan biraz şüpheliyim.

Hocam peki yaparken ne gibi sorunlar olabilir ben bilen birisine sordum sadece lastik patlar bir de çok düşük ihtimal maşa gidebilir dedi ama bende kadrodan biraz şüpheliyim.

Hocam lastik iyi ise sorun olmaz bende kadrodan şüpheliyim ama bu dediğiniz bisiklet güzel yani sizi yeni alıncaya kadar götürür.

Hocam lastik iyi ise sorun olmaz bende kadrodan şüpheliyim ama bu dediğiniz bisiklet güzel yani sizi yeni alıncaya kadar götürür.

Hocam teşekkürler çok yardımcı oldunuz bisikletle ilgili bilginizi çok sevdim Discord falan var mı bisikletle ilgili bir sürü sorunum oluyor da.

Lastik patlar ve hatta kadro kırılabilir. Ayrıca Schwalbe dünyanın en iyi markası değildir.
Arazide sürmenin downhill olmadığını anlamadı diğer kişiler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…