Kron XC150 alınır mı?

Fire53

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580
R5 4500
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben yakın zamanda bisiklet almak istiyorum ve Kron XC 75 XC 100 baktım arkadaşımda XC 76 vardı sürdüm ve asık oldum resmen benim bisiklet 10 yıllık :d süspansiyon falan yok sadece vites var babam bana karne hediyesi olarak ekran kartlı alacağım dedi RTX 4060 vs XC 160 yaptım dedimki zaten çok PC oturmuyorum bana yeter bu PC sadece LoL oynuyorum zaten dedim falan neyse XC 75 ile çok kolay ön kaldırılıyor XC 100 vs XC 150 vs XC 75 vs baktım zaten aralarında çok fiyat farkı yok XC 150 almaya karar verdim sizce 11 12 bin TL bandında daha iyi bisiklet var mıdır yoksa XC 150 ideal midir?
Not: Sehir ici merdicen inme falan yapacağım ben Rize'de yasıyorum zaten sehir içi bile dağ o yüzden böyle ön kaldırmaklık merdiven inmelik bir bisiklet arıyorum öyle uzun yol falan gitmeyeceğim
Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

BİSİKLET FİYATLARI

Son düzenleme:
Kron iyidir hocam ama bu MTB'ler öyle atlamaya zıplamaya çok gelmez tekerleri yamulur uzun vadede. Sürekli merdiven inme falan yapacaksan eğer karbon tercih etmen lazım onlarda çok uçuk fiyat. Ama bu dediğim sürekli merdivenden atlayıp zıplayacaksan tabi. Arada yaparsan sıkıntı yaşatmaz.
Kron iyidir bisiklet olarak.

Kron iyidir hocam ama bu MTB'ler öyle atlamaya zıplamaya çok gelmez tekerleri yamulur uzun vadede. Sürekli merdiven inme falan yapacaksan eğer karbon tercih etmen lazım onlarda çok uçuk fiyat. Ama bu dediğim sürekli merdivenden atlayıp zıplayacaksan tabi. Arada yaparsan sıkıntı yaşatmaz.
Kron iyidir bisiklet olarak.
Hocam kron dışında bir bisiklet öneriniz varmıdır mesela ben salcano hector bakmıştım oda güzel geldi karbon fiberlerde çok pahalı olur max 12 13 bin çıkabilirum

Kronu ben pek iyi bulmuyorum benim arkadaşımın bisikleti krondu sürerken bisiklet nedense parçalara ayrıldı

Kron'u ben pek iyi bulmuyorum benim arkadaşımın bisikleti Kron'du sürerken bisiklet nedense parçalara ayrıldı.

Kron dısında 14 15k arası bisiklet önerir misiniz merdiven falan çok ara sıra yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı