Fire53
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Rx 580
R5 4500
16GB RAM
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba ben yakın zamanda bisiklet almak istiyorum ve Kron XC 75 XC 100 baktım arkadaşımda XC 76 vardı sürdüm ve asık oldum resmen benim bisiklet 10 yıllık :d süspansiyon falan yok sadece vites var babam bana karne hediyesi olarak ekran kartlı alacağım dedi RTX 4060 vs XC 160 yaptım dedimki zaten çok PC oturmuyorum bana yeter bu PC sadece LoL oynuyorum zaten dedim falan neyse XC 75 ile çok kolay ön kaldırılıyor XC 100 vs XC 150 vs XC 75 vs baktım zaten aralarında çok fiyat farkı yok XC 150 almaya karar verdim sizce 11 12 bin TL bandında daha iyi bisiklet var mıdır yoksa XC 150 ideal midir?
Not: Sehir ici merdicen inme falan yapacağım ben Rize'de yasıyorum zaten sehir içi bile dağ o yüzden böyle ön kaldırmaklık merdiven inmelik bir bisiklet arıyorum öyle uzun yol falan gitmeyeceğim
Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
www.n11.com
www.n11.com
BİSİKLET FİYATLARI
Not: Sehir ici merdicen inme falan yapacağım ben Rize'de yasıyorum zaten sehir içi bile dağ o yüzden böyle ön kaldırmaklık merdiven inmelik bir bisiklet arıyorum öyle uzun yol falan gitmeyeceğim
Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
Kron Xc 75 24 Jant Mtb - 13' - 21 Vites - H.dısc - Mat Siyah-beyaz/neon Sarı/mavi- Renkli Fiyatları ve Özellikleri
Kron Xc 75 24 Jant Mtb - 13' - 21 Vites - H.dısc - Mat Siyah-beyaz/neon Sarı/mavi- Renkli en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kron Xc 100 - 29 H.d Mat Siyah-gri/neon Sarı Fiyatları ve Özellikleri
Kron Xc 100 - 29 H.d Mat Siyah-gri/neon Sarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
BİSİKLET FİYATLARI
Son düzenleme: