Kronik sorunu olmayan HDD önerisi

untilhence34

Decapat
Video kayıtlarımı saklamak için HDD almak istiyorum. Daha öncesinde Seagate 3.5" 2 TB Barracuda modelini almıştım fakat 1. senesini doldurduğu an sürekli bağlantısının kopup durması, dosya yazarken garip sesler çıkarması gibi saçma sapan sorunlarla karşılaştım. Bu sefer 4TB almayı düşünüyorum fakat Barracuda modeli gibi olmasını istemiyorum. Kronik sorunu olmayan HDD model öneriniz var mı?

bu arada depoladığım kayıtları sürekli olarak Premiere Pro'da düzenliyorum, renderlıyorum.

Video kayıtlarımı saklamak için HDD almak istiyorum. Daha öncesinde Seagate 3.5" 2 TB Barracuda modelini almıştım fakat 1. senesini doldurduğu an sürekli bağlantısının kopup durması, dosya yazarken garip sesler çıkarması gibi saçma sapan sorunlarla karşılaştım. Bu sefer 4TB almayı düşünüyorum fakat Barracuda modeli gibi olmasını istemiyorum. Kronik sorunu olmayan HDD model öneriniz var mı?

bu arada depoladığım kayıtları sürekli olarak Premiere Pro'da düzenliyorum, renderlıyorum.
SSD al bence. Daha sıkıntısız olur en azından. Ayrıca HDD'yi nasıl kullandınız ? Sallaya sallaya mı yoksa düzgün bir şekilde mi ?

Seagate veya WD HDD sektörünün en iyileridir zaten pek bir alternatif yok gibi.

SSD al bence. Daha sıkıntısız olur en azından. Ayrıca HDD'yi nasıl kullandınız? Sallaya sallaya mı yoksa düzgün bir şekilde mi?
İlk zamanlarda sürekli sabit bir şekilde kasanın HDD yuvasındaydı, daha sonradan git geller yapmaya başladı. Bu bağlantı kopmaları video editlerinde sorun çıkarttığı için yuvasından çıkarttım ve her git gellerde manuel olarak kabloyu tak çıkar yapıyordum şu an da kasanın üstünde:')

Seagate veya WD HDD sektörünün en iyileridir zaten pek bir alternatif yok gibi.

Birkaç farklı konularda Toshiba'nın övüldüğünü gördüm fakat yükün altına girebileceğine pek gözüm kestirmiyor.

SSD al bence. Daha sıkıntısız olur en azından. Ayrıca HDD'yi nasıl kullandınız? Sallaya sallaya mı yoksa düzgün bir şekilde mi?

Bende çok istiyorum fakat dediğim gibi sürekli kullanıyorum, alacağım diske her hafta minimum 5 6 saatlik kayıtları girecek, üstüne Premiere Pro'ya importlayıp videoyu düzenleyeceğim.

Birkaç farklı konularda Toshiba'nın övüldüğünü gördüm fakat yükün altına girebileceğine pek gözüm kestirmiyor.

Asıl güveneceksen Japon markalarına güveneceksin :D oyun ve günlük kullanım için WD blue veya DÜZ Seagate modelini önerirdim, eğer ki sürekli yük altında kalacaksa render gibi önemli işlerde kullanacaksan kesinlikle WD Black gibi modelleri almalısın, benim sürekli oyun için kullandığım 2 adet WD Black hard diskim var, 28000 satinde ve ikisinin de sağlık ve performans değeri %100, ayrıca HDD kaynaklı drop ve çöküntülerde yaşamıyorum.

WD blue öneririm 2 yıldır kullanıyorum bir sorununu görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı