KSP alınır mı?

Tereddütte bırakan tek noktası, indirimler yakın olsa beklerdim ama daha çok var. 😁
Yani malum yoldan denerdim ben olsam, KSP her kesimin sevebileceği bir oyun değil. İndirimlerde de alıp yapımcıya destek çıkmış olurdum.

Yani malum yoldan denerdim ben olsam, KSP her kesimin sevebileceği bir oyun değil. İndirimlerde de alıp yapımcıya destek çıkmış olurdum.
Complete sepette ekli, kart elimde, şimdi alsam alabilirim ama değer mi o kadar? Aldıktan sonra koyar mı diye tereddütteyim. 😁

Complete sepette ekli, kart elimde, şimdi alsam alabilirim ama değer mi o kadar? Aldıktan sonra koyar mı diye tereddütteyim. 😁
Dediğim gibi, malum yoldan dene seversen istediğin zaman alabilirsin.
Açıkçası 135 TL az para değil, üzerine biraz koysan %20-25 indirimli satış yapan arkadaşlardan RDR 2 veya CBP 2077 alabilirsin. Gerisini sen hesapla, KSP Complete sürümün maksimum ederi 70-80 TL'dir gözümde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı