KTC H27E6 vs Samsung G65B

emreergn34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda aynı konu açılmış fakat yeterli cevap bulamadım. Black Friday'de iki monitörden birini alacağım.

Dizi, film ve hikâyeli oyun ağırlıklı olarak kullanacağım fakat casual olarak rekabetçi oyunlar da oynuyorum.

Şu an kullandığım MSI MAG 256F 1080p IPS monitörüm var ve karanlıkta oynarken gözlerimi çok yoruyor, çok parlak geliyor. Ekran parlaklığını 50'de kullanıyorum bu yüzden yine de gözü çok yoruyor. Aynı sorunu KTC'de de yaşayacaksam Samsung'u tercih ederim direkt.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçerik tüketimi yapacaksanız size tavsiyem G65B almanız yönünde olur.
İçerik tüketimi nedir acaba? Ben Mimarım render ve modellemenin yanında bazen dizi film izleyeceğim bazen fps oyunu oynayacağım. Bu arada VA Panel Monster Aryond A32 modeline de sahibim 2. monitör olması için alacağım bunu çünkü elimdeki Monster ın paneli yandı (Ekranımın ortasında sarılık var)

İçerik tüketimi nedir acaba? Ben mimarım render ve modellemenin yanında bazen dizi film izleyeceğim bazen FPS oyunu oynayacağım. Bu arada VA panel Monster Aryond A32 modeline de sahibim 2. monitör olması için alacağım bunu çünkü elimdeki Monster'ın paneli yandı (ekranımın ortasında sarılık var)

Dizi, film, oyun vs için VA daha iyi olur ama diğer işler de IPS almanız daha mantıklı. H27E6 renk gamutu bakımından çok daha iyi G65B'den. Gerek DCI-P3 gerekse Adobe RGB bakımından fark atıyor. Ama oyuncu monitörleri oldukları için renk doğruluğu bakımından yeterli gelir mi emin değilim. Çünkü burada şans faktörü öne çıkıyor. Size gelecek olan ünite 1.5 dE de olabilir 3 dE de olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı