Konu başlığı 6.200 yazıyor, şu an 6.600 ben mi yanlış bakıyorum.
Sepette %5 indirim geliyordu hocam ben alırken de 6.600'dü o yüzden dedim.
Ek olarak bu fiyata da halen uygun onu da belirtmiş olayım.
Konu başlığı 6.200 yazıyor, şu an 6.600 ben mi yanlış bakıyorum.
Sepette %5 indirim geliyordu hocam ben alırken de 6.600'dü o yüzden dedim.
Ek olarak bu fiyata da halen uygun onu da belirtmiş olayım.![]()
%5 gitmiş 6 taksitte gitmiş monitör pivot muydu acaba?
Ürün altında 3 taksit yazıyordu kusura bakmayın. Bende stant yok bilemedim ki şimdi ileride alabilirim belki idare edebilirim düşünmem gerek6 taksit ödeme ekranında halen mevcut hocam. Pivot değil benim pivota ihtiyacım yok çünkü Nb North Bayou Nb H180 17-27" Çift Kol 2-9 kg Amortisörlü Monitör Standı kullanıyorum. Bu stant sayesinde monitörleri istediğim şekilde ayarlıyorum.
Ürün altında 3 taksit yazıyordu kusura bakmayın. Bende stant yok bilemedim ki şimdi ileride alabilirim belki idare edebilirim düşünmem gerek![]()
Evet stant gerçekten iyi olur masadan da alan kazandırır havada durduğu için.Evet haklsınız altında 3 taksit yazıyor ama ödeme ekranında değişiyorArtık karar sizin nasıl uygun görürseniz öyle yaparsınız. Stant kesinlikle çok işlevsel.
Evet stant gerçekten iyi olur masadan da alan kazandırır havada durduğu için.
Bu stant sayesinde boyun ağrılarım kayboldu, masam ferahladı diyebilirim o yüzden parasını sonuna kadar hak ediyor. Bir de taş gibi![]()
Öne çıkan ve güzel yorumlu bir marka/model kesinlikle alınır aslında bütçem var ama bir MSI parası vermek istemiyorum çünkü 2. ekranda oyun oynamayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.